Print this Post


MAGNIFICA PROSTIE A LUI VICTOR PONTA!

Crescut sub fustele „pirandei masculine” – Ion Iliescu, Victor Ponta alimentează cu succes, prin vorbe goale, pe sticla televiziunilor noastre aservite politic, ceea ce știe el mai bine: funcția excretorie a politicii de pe Malul Dâmboviței!

Frustrat până-n celula-mamă, Mitomanul se comportă execrabil cu fostul lui tovarăș Liviu Dragnea, întregind astfel numărul oamenilor de nimic din crescătoriile noastre de partid și de stat.

A nu se crede că aș avea vreo admirație pentru Liviu Dragnea. Acesta – deși este mult mai inteligent și mai versat politic decât preopinentul său, nu are curajul să-i dea fraierului o replică „mortală”. Și asta, fiindcă Plagiatorul îl are la „mână” pe Țăran, așa cum și Țăranul îl are la „mână” pe Plagiator. Când doi comuniști se au la mână, fii sigur – dragă cititorule – că este iminentă căderea unui cap.

Senatorul pesedist de Olt, Paul Stănescu, n-a ezitat niciodată să spună public că „Ponta este absolut lipsit de caracter, atunci când scuipă unde a lins!” E ca și în proverbul cu crescutul șarpelui la sân, șarpe care-și atacă, mai întâi, binefăcătorul…

În fapt, Victor Ponta, un procuror submediocru și un impostor politic greu de egalat, se află încă în siajul sistemelor corupte și securistice din România. Nici nu putea fi altfel, atâta timp cât ipochimenul a fost avocatul lui Cocoș, ploconindu-se telefonic în fața acestui infractor, aflat în proximitatea lui Băsescu.

L-a trădat pe Năstase, după ce Bombonel l-a făcut om, l-a trădat mizerabil pe Geoană (spunând, în bătaie de joc că, deși a fost șeful lui de campanie la prezidențiale, el a votat cu Crin Antonescu!), l-a trădat și pe Dragnea… Probabil că a trădat-o și pe mama sa… Dar, în toată cariera lui politică i-a fost fidel lui Băsescu, cel care, după ce l-a înscăunat premier, și-a bătut joc de el… L-a pus să semneze un pact de coabitare umilitor, posibil doar într-un regim bananier, nu într-unul cu pretenții euro-atlantice, și-a pus protejata, pe Luluța, la DNA și, în general, Băse a făcut tot ce a vrut cu… papagalul său.

Oameni buni, despre prostia politică a lui Ponta se pot scrie tratate întregi, aceasta constituind un bogat material didactic pentru facultățile de psihologie și sociologie. Rememorați comportamentul său din „biroul oval” al lui Băsescu, când corsarul l-a întrebat cum stă cu MTO-ul… Atitudinea „cârlanului” a fost una de râsul curcilor!

Deunăzi, „ucigașul de mistreți”, Ion Țiriac, a grohăit în gura mare că între un prost și un hoț, el ar alege hoțul. Doamne, ce simbioză fericită există între cele două însușiri fundamentale ale lui Ponta, în care s-a întâlnit hoțul cu prostul!
Două entități aparent adversare, care și-au dat mâna în capul sunând a gol al lui Victor Ponta. Dvs., dragi cititori, ați avut parte de multiplele personalități ale lui Ponta, atunci când s-a exprimat asupra gazelor de șist… Într-un anume fel ca deputat, în alt fel ca prim-ministru și altminterea ca aspirant la președinția României.

I-am profețit de mult ieșirea din politică lui Victor Ponta. Viața lui politică s-a deșirat repede pe ghemul caracterului său discutabil, așa cum spunea Paul Stănescu, iar acum ea se află la capătul drumului…

Ponta este omul sinelui, ca politician, omul nesociabil, deși se crede socialist. Este resentimentar, pizmuitor, lipsit de scrupule, politruc mercantil din rasa lui Șova și Vâlcov, căliți la tejgheaua politicii și obișnuiți să vândă minciuni la suprapreț, sub antetul instituțiilor de stat. Ponta își numără banii din epoca Ministerului Marilor Proiecte, strângându-i la sân, cu ochii injectați de spaima pe care i-o produce Beciul Domnesc, loc unde poate, totuși, să-și scrie un doctorat plauzibil, inspirat din propria lui magnifică prostie! Poate să i se alăture și Luluța, numită de el, sub presiunea lui Băse, la DNA, ambii plângându-și, reciproc avantajos, soarta…

Dumitru Sârghie 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/magnifica-prostie-a-lui-victor-ponta/

1 comment

  1. ady

    Poate scrieti ceva si despre prostia celui ce a zis :
    A trebuit sa moara oameni ca sa -si de demisia V Ponta.
    Asa e soarta boului, vitel adult, sa stea la poarta noului nitel mai mult ! A zis-o un mare intelectual, mai de mult.

Comments have been disabled.