Print this Post


MARIAN COSTEA – UN INDEPENDENT PENTRU SLATINA

De-a lungul istoriei sale, Slatina a primit și primește și azi multe complimente din partea destinului, complimente transfigurate în mari personalități: Mumuleanu („glas cu durere”), Ionașcu Cupețu, P.S. Aurelian, Ion Minulescu, Dumitru Caracostea, Constantin G. Dissescu, Nicolae Buică, Eugen Ionescu, Pan Vizirescu, Felicia Filip, Marin Mincu, ca să trecem, fulgurant, în revistă doar câteva nume cu care noi, epigonii de azi, ar trebui să ne mândrim sau măcar să îndemnăm generația tânără să le ia drept modele… Dar modelele noastre sunt șuții, analfabeții funcțional, care ajung sus de tot, până la Guvern, maneliștii și postacii fără identitate care au coborât campania electorală jos de tot, în cocină. Așa cum s-a întâmplat zilele trecute, când, unui candidat la Primăria Slatina i s-a atribuit un mesaj de condoleanțe, cu lacrimi, către familia interlopului Emi Pian, adversarii acestuia dovedind, încă o dată, dacă mai era nevoie, incultura, abjecția umană și gradul scăzut de civilizație cu care se așază în fața electoratului. Niște golani, care, mâine, vor fi parlamentari, miniștri, secretari de stat și directori în ministerele patriei. Este adevărat că asemenea infamii găsim la toate partidele aflate acum în competiție. Niște negri mititei, plătiți gras, împrăștie abjecția în eter.

marian costea banner netÎn tot acest Fanar, aflat la marginea civilizației, un candidat, singur, adică fără partid, în crepusculul unei civilizații decadente, s-a decis să iasă în fața electoratului de pe poziții independente. 48 ani, om de afaceri prosper, fără să fi avut vreo legătură cu politica, licențiat în psihologie, cu masterat cu tot, adept al filantropiei de tip interbelic, pe care a pus-o în practică, atât cât l-au ținut baierele pungii, mai ales în ceea ce privește generozitatea de a face donații copiilor aflați în grija statului, Marian Costea s-a lăsat sedus de RE-START România doar câteva săptămâni. Când a văzut că „Sângele apă nu se face” și partidul ieșit din viscerele vechilor servicii de informații s-a speriat de popularitatea sa, Costea i-a transmis marionetei blonde, de la Centru, al cărei nume îl pronunță cu greutate înșiși pseudo-liderii acestei formațiuni de la Olt, că el nu vrea să facă parte din surplusul oamenilor de nimic care întregesc crescătoriile partidelor-satelit, cele ce vor să întoarcă România în feudalism.

Așadar, Slatina are un candidat INDEPENDENT! Pe Marian Costea! Ascensiunea sa în preferințele electoratului i-a determinat pe bizonii din umbră să-l avertizeze că nu e loc încă pentru primari onești, educați, patrioți și profesioniști… Marian Costea, însă, va merge până la capăt, împotriva curentului acesta mistificator. Va merge în lupta pentru redarea demnității Slatinei.

Iată un INDEPENDENT, de care se tem armatele pesediste și liberale, un INDEPENDENT care va schimba radical matematica rezultatelor scrutinului din 27 septembrie a.c. În aceste vremuri când mâna ascunsă a politicii tinde la răul absolut, Marian Costea ne arată Calea spre demnitate. În curând, programul lui administrativ pentru Slatina va fi dat publicității, fiindcă, recent, cu Dosarul 13 / 13.08. 2020 ( iată 13-le Victoriei), domnia sa și-a depus candidatura, pentru Primăria Slatina.

Succes, Marian Daniel Costea!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marian-costea-un-independent-pentru-slatina/