Print this Post


Marian Vasile – 30.000 lei pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina

Și Marian Vasile, primarul comunei Studina, s-a alăturat celor care se preocupă, în aceste zile triste pentru România, de sănătatea locuitorilor din județul Olt. Acesta a decis să doneze suma de 30.000 lei pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, unitate medicală care se confruntă cu lipsuri majore în lupta cu virusul COVID-19. Prin acest gest, Marian Vasile dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că rămâne același om implicat, același om care este mereu atent la problemele semenilor săi.

marian vasile net 783 linia intaiPe această cale, Marian Vasile face un apel către toți cei ce pot contribui, cu orice sumă, la ajutorarea sistemului sanitar din județul Olt.

„Azi, am donat către Spitalul Județean de Urgență Slatina, suma de 30.000 de lei. Este nevoie mai mult ca niciodată de solidaritate, sprijin și implicare!

Îi rog, pe această cale, pe toți cei care au posibilitatea de a da o mână de ajutor, să facă acest lucru!

Indiferent că este vorba de oameni de afaceri, oameni politici, trebuie să ajutăm, acum, cât nu este prea târziu! Va mulțumesc! Dumnezeu să ne ajute, să trecem cu bine peste acest impas!”, a spus Marian Vasile.

Dragoș Sîrghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marian-vasile-30-000-lei-pentru-spitalul-judetean-de-urgenta-slatina/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *