Print this Post


MARIAN VASILE – UN LIDER DEDICAT COMUNITĂȚII SALE

Unul dintre cei mai prestigioși primari rurali din județul Olt, prim-vicepreședintele PNL Olt, Marian Vasile, primarul en-titre al frumoasei comune Studina, a făcut, cu sătenii săi, o campanie de bun-simț, mizând pe loialitatea și educația celor șapte ani de acasă, de care dau dovadă alegătorii săi consacrați, adică majoritatea locuitorilor acestei comune, aflați în pas cu civilizația. Străzi asfaltate, parc, școli modernizate, utilități etc, așa cum îi stă bine unei așezări din România europeană. Toate aceste realizări se datorează unei administrații coerente, liberale, în fruntea căreia se află, de ani buni, Marian Vasile..

marian vasile li netÎndemnul liderului Marian Vasile este exprimat în cuvinte simple și la obiect, fără zorzoane populiste…

„Pe 26 Mai, nu stați acasă, veniți și exercitați-vă cel mai important drept pe care vi-l conferă democrația… dreptul de a vota! Nu-i lăsați pe alții să decidă în numele vostru! Nu fiți nepăsători! Nepăsarea costă! Am fost, sunt si voi rămâne un om de dreapta. Cred cu tărie în principiile liberalismului și sunt convins că Partidul Național Liberal, echipa care ne reprezintă în alegerile europarlamentare, este cea mai bună soluție pentru noi, pentru România!

Avem nevoie de oameni pregătiți, respectați, capabili să ne reprezinte în Europa! Haideți să arătăm că ne pasă!”

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marian-vasile-un-lider-dedicat-comunitatii-sale/