Print this Post


Marius Iancu, deputat PSD de Olt: Guvernul a alocat, pentru prima dată de la aderare, 2% din PIB pentru apărare și a început modernizarea armatei române

Recent, Marius Iancu – deputat PSD de Olt – a luat parte la ședința de aniversare a 15 ani de la aderarea României la Alianța Nord Atlantică și 70 de existență a NATO. Manifestarea a avut loc în Parlamentul României.

 „Pe 29 martie 2004, România devenea membră a organizației Tratatului Atlanticului de Nord, NATO, cea mai mare alianță din istorie. România beneficiază, acum, de cele mai puternice garanții de securitate și este un aliat respectat care își onorează angajamentele.

parlament iancu liÎn ultimii doi ani, Guvernul a alocat, pentru prima dată de la aderare, 2% din PIB pentru apărare și a început modernizarea armatei române.

Parlamentul României sărbătorește, în cadrul unei ședințe solemne, «Aniversarea a 15 ani de la aderarea României la Alianța Nord Atlantică și 70 de existență a NATO»”, a declarat Marius Iancu.

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-iancu-deputat-psd-de-olt-guvernul-a-alocat-pentru-prima-data-de-la-aderare-2-din-pib-pentru-aparare-si-a-inceput-modernizarea-armatei-romane/