Print this Post


Marius Iancu, deputat PSD de Olt: Rezultatele alegerilor parțiale din comunele Osica de Sus și Sprâncenata ne arată că oamenii au, în continuare, încredere în noi

La sfârșitul acestei săptămâni, locuitorii din comunele Osica de Sus și Sprâncenata au mers la vot, pentru a-și alege primarul. La Osica de Sus, candidatul PSD Olt, Gheorghe Manicea a obținut 1.184 de voturi – 48,66%,. La Sprâncenata, candidatul PSD Olt, Marin Mihăeșteanu a obținut 846 de voturi – 66,40%.

Deputatul Marius Iancu, directorul de campanie al PSD Olt la alegerile parțiale din 11 iunie 2017 îi felicită pe Gheorghe Manicea și Marin Mihăeșteanu pentru câștigarea mandatelor de primar în Osica de Sus și Sprâncenata și le mulțumește cetățenilor din cele două comune pentru votul de încredere dat candidaților PSD.

marius iancu alegeri partiale 2017„Aceste alegeri sunt o confirmare a rezultatelor obținute de PSD  la alegerile locale și parlamentare de anul trecut și ne arată că oamenii au, în continuare, încredere în noi și în Programul de Guvernare al PSD și le mulțumesc pentru acest lucru. Au văzut că măsurile din acest program care au fost implementate sunt bune, îi ajută să aibă un trai decent și aduc României creștere economică. Au înțeles că Programul de Guvernare este șansa de dezvoltare a comunităților locale. Proiectele și investițiile din Osica de Sus și Sprâncenata vor continua, deoarece Gheorghe Manicea și Marin Mihășteanu au sprijinul întregii echipe a PSD Olt”, a spus deputatul Marius Iancu.

Totodată, deputatul PSD de Olt le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în campania electorală din cele două comune.

„În această campanie electorală, am fost printre oameni, am mers din poartă în poartă, am mers în târgul săptămânal din Osica de Sus. Consilierii locali din Osica de Sus și Sprâncenata, parlamentarii de Olt, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și vicepreședintele Virgil Delureanu au stat de vorbă cu cetățenii, le-au ascultat problemele și sunt convins că multe dintre ele își vor găsi rezolvarea, în perioada următoare. Am arătat că PSD Olt este o echipă unită și puternică, mereu alături de autoritățile locale, de oameni și, de aceea, ne bucurăm de încrederea și susținerea lor”, a conchis Marius Iancu.

onuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-iancu-deputat-psd-de-olt-rezultatele-alegerilor-partiale-din-comunele-osica-de-sus-si-sprancenata-ne-arata-ca-oamenii-au-in-continuare-incredere-in-noi/

1 comment

  1. Dorel

    Mai aveau putin si se mutau cu familii cu tot la Osica cei din conducerea PSD Olt…Jos palaria, stiu sa faca campanie,destepti, agresivi,stiau ce vor,n-a mai contat ca aveau drept candidat bichonul lui Stanescu,au cistigat alegerile , e drept, cu ceva emotii…

Comments have been disabled.