Print this Post


Marius Iancu, deputat PSD de Olt: Să luăm cele mai bune decizii pentru români și pentru România!

În această perioadă dificilă prin care trecem, sănătatea românilor și salvarea economiei României sunt prioritare și pentru deputatul PSD de Olt – Marius Iancu. Acesta este de părere că, în lipsa unor reglementări clare și a unor măsuri coerente, live-urile pe facebook și declarațiile alarmiste nu ne ajută cu nimic.

„PSD va folosi toate pârghiile constituționale pentru salvarea oamenilor și a companiilor. Trebuie să uităm de disputele politice și de campaniile electorale, care par atât de îndepărtate, și să venim cu soluții”, a spus Marius Iancu.

marius iancu deputat li 788Astfel se propun patru măsuri vitale pentru economia României. Prima se referă la modificare rapidă, în Parlament, a Ordonanței de Urgență dată de Guvernul Orban, privind acordarea șomajului tehnic de 75% din salariu, astfel încât această măsură să devină aplicabilă imediat și să vină în ajutorul angajaților ale căror contracte au fost suspendate. A doua măsură – Suspendarea ratelor bancare pentru populație și companii afectate de această criză, pentru o perioadă de timp, așa cum se întâmplă și în alte țări ale Uniunii Europene. Plafonarea prețurilor la alimente și medicamente la nivelul dinainte de criză este cea de-a treia măsură, iar cea de-a patra se referă la măsuri rapide, pentru sprijinirea agriculturii și susținerea producției naționale de hrană și alimente.

„Să luăm cele mai bune decizii pentru români și pentru România!

Avem exemplul altor state ale lumii, care au înțeles că această criză provocată de coronavirus va avea afecte devastatoare asupra economiei și că numai susținând angajații, companiile, agricultura și producția internă se pot salva.

Și noi ne putem salva!”, a declarat deputatul Marius Iancu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-iancu-deputat-psd-de-olt-sa-luam-cele-mai-bune-decizii-pentru-romani-si-pentru-romania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *