Print this Post


Marius Oprescu – atitudine de politician cu ștaif

Cu riscul să fiu acuzat de patriotism local excesiv, reiterez astăzi ceea ce am spus, de mai multe ori, în emisiunea „Poezia politicii” de la OLTv Slatina, cu referire la creierele dezacordate puse de Dragnea în succesivele lui guverne. Anume faptul că noi avem, aici, la Olt, pesediști mult mai pregătiți profesional și politic decât toată șleahta aia de lumpen-proletari încolonată de Daddy la Palatul Victoria, pentru a-i rezolva lui propriile obsesii, problemele juridice și economice.

Faptul că ex-vicepremierul Paul Stănescu n-a „corespuns” exigențelor lui Liviu Dragnea denotă exact ceea ce v-am spus: că Flaușatul nu se iubește decât pe el și, parțial, pe termen scurt, își adoră colecția de servitori, slugi, marionete și manechine politice, de uz propriu, apanajul lui fiind acela de a se înconjura de oameni fără carte și cu o reputație proastă.

marius oprescu cj liCu siguranță, această „înaintare înapoi” a PSDragnea, adică înspre ierarhiile de tip comunist din epoca celui mai iubit fiu al poporului, i-au făcut pe mulți lideri județeni ai PSD să stea strâmb și să judece drept, obiectiv și profesional, gândindu-se la prăbușirea social-democrației pe meleagurile noastre mioritice și delimitându-se, pe cât posibil, de fantasmagoriile căpcăunului de la Cotroceni.

Faptul că lucrurile stau așa s-a demonstrat și zilele trecute, când Marius Oprescu, președinte executiv al PSD și președinte al Consiliului Județean Olt, a spus răspicat că nu va merge cu „armada” sa de la Olt, la mitingul de la Craiova, conștient fiind, desigur, de efectul de imagine negativ care ar coborî asupra PSD Olt, în cazul în care le-ar alimenta visele de mărire celor doi găunoși din Bănie, Olguța și petitul ei parpanghel, Claudiu Manda.

Iată, dragi cititori, o poziție demnă, curajoasă, de politician autentic, prin care Marius Oprescu, alături de PSD Olt, nu numai că nu scade în ochii oamenilor, ci, dimpotrivă, menține electoratul clasic pesedist, din punct de vedere numeric, în proporțiile de altă dată.

Suntem convinși că asemenea acte de bun-simț au mai fost făcute și în alte județe ale țării de către liderii PSD, cei care-și iubesc, cu adevărat, țara și partidul și ele se vor rostogoli vertiginos, în viitorul apropiat, până într-o zi în care PSD își va recăpăta puterea și onoarea fără Dragnea și acoliți săi.

Aferim, Marius Oprescu!

Dumitru Sârghie  

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-oprescu-atitudine-de-politician-cu-staif/

1 comment

  1. Marin TULUS

    Il lăudati de parcă ar fi un …călugăr!!! Chintesenta politicii locale nu poate sa fie diferita de cea de la centru in privinta acestui partid, dar in principiu nu poti face astfel de aprecieri fata de… calugarii de la Olt iertati de o justitie dependentă de interese de …clan. Nu poate fi vorba de o verticalitate politica aici la Olt, altfel de cum este la nivel de clan , ci doar de interese mai mari sau mai mici!Va dau exemplu de acest gen de atitudine aici in Olt: posturile de primar din Ghimpeteni si mai nou de la Crampoia si Coteana nu au fost ocupate nici până în prezent prin alegerile locale care trebuiau să fie stabilite!Credeti că …păcatul nu se împarte intre conducerea de la centru si cea locală?!Si daca am fi mult mai critici, lucrurile nu se opresc aici!

Comments have been disabled.