Print this Post


Marius Oprescu, președinte CJ Olt: Principalul obiectiv al mandatului meu este Spitalul Județean

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a făcut un bilanț al investițiilor coordonate de instituția pe care o conduce. Cu un buget mai mare ca anii trecuți, Consiliul Județean a alocat sume generoase către sănătate și infrastructură.

„Consiliul Județean Olt a mai bifat un an, a fost un an cu folos. Cred că, în 2019, Consiliul Județean a avut unul dintre cele mai bune bugete din ultimii ani, bani alocați în mare parte și investițiilor.

Așa cum am spus, principalul obiectiv al mandatului meu este Spitalul Județean. În acest moment, spitalul este un adevărat șantier. Avem în construcție deja atât Secția de Pneumologie de la Scornicești, cât și Secția Medicală din cadrul Spitalului Slatina. De asemenea, lucrăm la reabilitarea termică a corpului central, urmând ca, prin Compania Națională de Investiții, să înceapă reabilitarea în interior, în primăvara viitoare”, a declarat Marius Oprescu.

Ajutați și de fonduri europene, mai multe sectoare de drum din județul Olt au fost asfaltate.

marius oprescu linia intai 778„Mare parte din bani au mers și către infrastructura rutieră. Aveam porțiuni de drum neasfaltate pe care le-am făcut din bugetul propriu sau din fonduri europene.

Direcția Copilului a beneficiat de alocări importante din banii Consiliului Județean, pentru a reabilita o parte din clădirile în care își desfășoară activitatea, atât cele pentru copii, cât și cele pentru vârstnici”, a mai spus Marius Oprescu.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-oprescu-presedinte-cj-olt-principalul-obiectiv-al-mandatului-meu-este-spitalul-judetean/