Print this Post


Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt: Bugetul pentru anul 2018 este mai bun decât cele din anii precedenți datorită noii formule de calcul

Recent, Marius Oprescu, președinte al Consiliului Județean Olt, a vorbit despre bugetul județului Olt, buget ce va fi aprobat de consilierii județeni, la începutul lunii februarie. Acesta a declarat faptul că bugetul pe anul 2018 va fi mai mare față de anii anteriori, bani ce se vor duce, în special, spre unități spitalicești din județul Olt.

marius oprescu linia intai 1„Bugetul județului este în transparență decizională și, probabil că, pe 2 februarie, vom avea ședința de Consiliu Județean, în care îl vom aproba. Bugetul pentru anul 2018 este mai bun decât cele din anii precedenți, datorită noii formule de calcul care a fost aprobată de Guvernul României și trecută apoi ca lege prin Parlament. Bugetul de anul acesta are niște sume în plus față de anii trecuți, sume care se vor regăsi la nivelul investițiilor Consiliului Județean.

Principala direcție în care vom îndrepta investițiile va fi, așa cum am obișnuit până acum, către Spitalul Județean de Urgență Slatina, dar și către celelalte instituții din subordinea CJ, Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci, dar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. De investiții va beneficia și fost Policlinică Veche. Sunt investiții importante, pe care le demarăm, în perioada următoare”, a spus Marius Oprescu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-oprescu-presedintele-consiliului-judetean-olt-bugetul-pentru-anul-2018-este-mai-bun-decat-cele-din-anii-precedenti-datorita-noii-formule-de-calcul/