Print this Post


Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt: Ca de fiecare dată, infrastructura de sănătate va fi o prioritate!

La începutul acestei săptămâni, consilierii județeni s-au întrunit în ședință extraordinară, o ședință tehnică  de aprobare a deficitului rezultat, ca urmare a utilizării din excedentul anului 2016, pentru cheltuirile de dezvoltare, urmând, ca la sfârșitul acestei luni să se desfășoare o nouă ședință, în care vor fi aprobate noi proiecte de investiții.

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și-a exprimat speranța că va fi un an mai bun, cu investiții importante pentru județul Olt.

„În acest moment, pot să vă spun că speranța mea este că va fi un an mai bun. Mai departe, așteptăm să vedem bugetul național și alocările către consiliile județene, dar și către localitățile din județul Olt. Cu singuranță, sectorul de investiții, din câte am văzut la nivel guvernamental, va fi unul mai mare față de anii precedenți”

marius oprescu consiliuNu în ultimul rând, Oprescu a vorbit despre prioritățile Consiliului Județean din acest an:

„Ca de fiecare dată, infrastructura de sănătate va fi o prioritate. Sperăm ca, în anii următori, să reușim să terminăm Spitalul Județean de modernizat și de dotat cu mobilier și aparatură nouă. De asemenea, alte priorități sunt infrastructura rutieră județeană și accesarea fondurilor europene pe fiecare măsură pe care Consiliul Județean poate să o acceseze”.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-oprescu-presedintele-consiliului-judetean-olt-ca-de-fiecare-data-infrastructura-de-sanatate-va-fi-o-prioritate/