Print this Post


Marius Oprescu: PSD Olt condamnă atitudinea arogantă a lui Victor Viorel Ponta!

Marius Oprescu, președinte executiv al PSD Olt, critică atitudinea fostului membru PSD – Victor Viorel Ponta, considerând că acesta a dezamăgit milioanele de simpatizanți și membri care i-au fost alături, acum patru ani.

Iată ce spune președintele PSD Olt, prin intermediul unei declarații de presă:

„Organizația PSD Olt condamnă atitudinea arogantă cu care, de altfel, ne-am obișnuit, a lui Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job, care încearcă să-și câștige capital de imagine, aruncând, în spațiul public, «disensiuni» imaginare în rândul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat.

marius oprescu linia intai 730Este dezamăgitor față de milioanele de membri și simpatizanți care, acum patru ani, i-au oferit votul de încredere și pe care azi îl înmulțește cu zero, prin atitudinea sfidătoare față de liderii care, în trecut, i-au oferit cel mai mare sprijin electoral.

Vizavi de plecările câtorva membri, suntem convinși că nu reprezintă nimic altceva decât expresia plății unor polițe mai vechi, pe care aceștia le aveau față de fostul membru PSD.

Organizația PSD Olt rămâne o echipă sudată, determinată să sprijine programul de guvernare și echipa care îl implementează, din respect față de votul istoric care ne-a fost conferit”.

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/marius-oprescu-psd-olt-condamna-atitudinea-aroganta-a-lui-victor-viorel-ponta/

1 comment

  1. guruguru

    Hai sictir tigan borat !

Comments have been disabled.