Print this Post


Noaptea muzeelor

Evenimentul cultural intitulat „Noaptea muzeelor” se va desfășura, în data de 20/21 mai a.c. și va fi organizat de Consiliul Județean Olt și Muzeul Județean Olt.

Manifestările vor începe sâmbătă, 20 mai, ora 17.00, în Holul de Onoare al Muzeului Județean Olt, unde va avea loc Redeschiderea Expoziției Permanente de Artă Contemporană Românească „Ion Popescu-Negreni”. O oră mai târziu, sala de festivități a Muzeului Județean Olt va găzdui lansarea albumului de artă „Ion Popescu-Negreni – Desene permise”, ediție apărută sub coordonarea ing. Iulian Ghiță și a colecționarului de artă Vasile Petrovici.

net muzeul judetean olt  linia intai«Publicul va putea vizita, gratuit, în intervalul orar 17.00-01.00, Secția de Artă Contemporană „Ion Popescu-Negreni”, expoziția cu caracter etnografic „Artă și Meșteșug în Țara Oltului de Jos” și „Galeria Artis”, care găzduiește expoziția de pictură „Lumina Barbizonului” a artistului plastic Mihai Coțovanu.

Vă așteptăm cu emoție firească să veniți însoțiți de familie și prieteni, pentru a aprinde luminile în „Noaptea Muzeelor”, întru celebrarea spiritului cultural european», a declarat dr. Laurențiu Guțică, manager al Muzeului Județean Olt.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/noaptea-muzeelor/