Print this Post


Noi acțiuni ale Poliției Locale Slatina

În perioada 14-31 octombrie a.c., efective ale Poliției Locale Slatina au efectuat o serie de activități, în urma cărora au aplicat 448 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 351 de amenzi contravenționale au fost aplicate pentru opriri neregulamentare, staționare interzisă sau accesul interzis.

De asemenea, conform Legii 61/1991, au fost aplicate 22 sancțiuni contravenționale, cele mai multe fiind pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice – 10, pentru săvârșirea, în public, de fapte, acte sau gesturi obscene, profanarea de injurii – 6, urmate de 6 sancțiuni pentru alte fapte ce constituie contravenție.

Alte 75 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, după cum urmează: 20 – în domeniul activităților de comerț fără a deține avize sau autorizații de funcționare și fără achitarea taxelor aferente; 20 de sancțiuni – în domeniul parcărilor publice, blocarea căilor de acces la proprietate, a căilor publice și rampelor pentru –persoanele cu disfuncții locomotorii; 19 – în domeniul salubrizării și 16 în domeniul ordinii și liniștii publice.

politia locala slatina li 777„Efectivele Serviciului Public Direcția Poliția Locală Slatina continuă să desfășoare, pe raza orașului, activități ce au ca obiectiv principal asigurarea ordinii și liniștii publice, combaterea fenomenului de cerșetorie, a comerțului stradal neautorizat, asigurarea unui climat de siguranță civică, precum și menținerea unui aspect civilizat al piețelor din municipiu”, a declarat Adrian Constantin Pop, director executiv al Poliției Locale Slatina.

În perioada menționată, amenzile aplicate au fost în sumă de 119.077 lei. Au fost ridicate 41 de autoturisme.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/noi-actiuni-ale-politiei-locale-slatina/