Print this Post


Noi condiții la biroul de internări de la Ginecologie

La începutul acestei săptămâni, a avut loc recepția lucrărilor din cadrul Proiectului „Reabilitarea și reorganizarea sectorului de primiri-internări Obstetrică – Ginecologie”. Astfel, biroul de internări de la Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost reabilitat pentru prima dată, acesta funcționând încă din 1987, când a fost inaugurat Blocul Materno-Infantil.

Au fost înlocuite instalațiile electrice, termice și sanitare; finisajele interioare au fost refăcute; gresia și faianța au fost schimbate cu linoleum și tapet de ultimă generație, așa cum prevede legislația în vigoare. Întreaga suprafață reabilitată a fost de 220 de metri pătrați, iar lucrările au costat 323 mii de lei, suma fiind suportată de către Consiliul Județean Olt. De asemenea, spațiul va fi dotat cu mobilier nou și aparatură de ultimă generație

elena visan director spital slatina„A fost achiziționat mobilier nou, dar nu a fost încă montat. Totodată, acest spațiu va fi dotat și cu mese ginecologice, canapele de consultații și paravane medicale, toate fiind noi. Astfel, după efectuarea dezinfecției, începând de miercuri, pacientele care vor avea nevoie de consultații medicale, atât în sfera ginecologiei, cât și în obstetrică, vor fi primite în condiții decente, în cadrul acestui serviciu”, a spus Elena Vișan, manager SJU Slatina.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/noi-conditii-la-biroul-de-internari-de-la-ginecologie/