Print this Post

MÂNECA DE VÂNT...

NU CONSTRUIȚI TRANȘEE!

Motto: Eu nu am săpat în curtea nimănui de aceea vorbesc liber și fără umori ascunse!

Pentru cei care nu știu, nu toată viața am fost subaltern. Am avut angajați în mica mea firmă, colegi în firmele unde am fost manager senior, colegi când am lucrat în administrație!

A trecut perioada când șefii erau pe tine din servilism de partid sau de teamă pentru scaunul lor, sau din exces de zel!

Acum este diferită situația și mai aiurea decât înainte. Acum, mișeii acționează prin șantaj, prin intimidare sau folosind un ochean care îți omoară intimitatea!

nicolae nistor li netSunt fericit că nu am făcut rău nimănui. Mai mult, preocupările mele fac bine la mulți oameni!

Cei care mă înjură este păcatul lor, este micimea lor în fața lumii, egoismul lor în pozițiile vremelnice în care se află!

Am foarte mulți prieteni care au simpatii politice diferite de ale mele, indiferent că aceștia sunt politicieni, ziariști, oameni de afaceri, simpli cetățeni, oameni de cultură, în general, persoane respectabile și sunt mândru de prietenia mea cu ei!

Nu simpatizez persoanele duplicitare, pe cei care se vând pe arginți, pe cei leneși intelectual și profesional, pe cei care nu fac nimic pentru semeni, pe șpăgari, pe plângăcioși, pe slugoi, pe turnători, pe cei care fac galerie pe lângă cei pe care îi slujesc, pe cei care fac orice să obțină ceva fără muncă cinstită, pe cei răzbunători, cocoțați pe scăunele fragile!

Aceasta pare să fie problema acestei țări conduse de asemenea oameni, care sunt egoiști, infatuați, prost pregătiți profesional și cultural. Faptul că țara noastră este încremenită în proiect, că nimic din ceea ce merită acest popor nu este făcut bine! Din aceste motive, suntem acum împărțiți, construind tranșee, chiar și între noi, cei foarte apropiați!

Nicolae Nistor

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/nu-construiti-transee/