Print this Post

DANIEL TUDOR – PRIM-VICEPREȘEDINTE PNL OLT

NUMAI PRINTR-UN VOT LIBER, FĂRĂ PRESIUNI ȘI ȘANTAJE, ROMÂNIA POATE SĂ-ȘI RECAPETE DEMNITATEA EUROPEANĂ PIERDUTĂ ÎN ULTIMII ANI…

Daniel Tudor, viceprimarul orașului Scornicești și prim-vicepreședinte al PNL Olt are un viitor politic demn de luat în seamă. Și spunem asta, pentru că orașul Scornicești, în ciuda istoriei sale ceaușiste sau poate că tocmai datorită acesteia, a căpătat, încă de la Revoluție, o vocație liberală. Aceasta a fost demonstrată imediat după Revoluție, când BBC-ul anunța că orașul lui Ceaușescu are un primar liberal, în persoana lui Teodor Zamfir, primul primar liberal al Scorniceștilor, votat la primele alegeri libere, după 1989.

De atunci încoace, chiar dacă unii primari ai acestei localități cu un specific aparte au fost nevoiți să facă anumite compromisuri cu stânga pseudo-socialistă a PSD, ei tot liberali au rămas în cuget și-n simțire. Așa cum e și primarul actual, Ion Prioteasa, ales pe listele PNL, care e nevoit să facă anumite concesii partidului de guvernământ.

daniel tudor 2 netÎn ciuda acestui fapt, istoria reglează derapajele ideologice și, iată, Scorniceștiul are un reprezentant sută la sută liberal, pe Daniel Tudor. Un tânăr liber în gândire, ca orice liberal cu pedigree, un politician realist neîncorsetat în dogme ideologice și, mai mult decât atât, un politician care nu are vocația vulgarității, pe care o practică unii confrați de-ai săi, aflați fie la stânga, fie la dreapta politicii dâmbovițene.

Tocmai de aceea, acțiunile sale electorale, dedicate acestor alegeri pentru Europa, s-au dovedit a fi unele exemplare, din punct de vedere al civilizației și al mesajelor corecte transmise alegătorilor. Adevărate dialoguri și schimburi de idei cu concetățenii săi, care au înțeles necesitatea rămânerii României în Comunitatea Europeană.

„România are o nevoie stringentă de a rămâne în această familie a națiunilor libere, adică în Uniunea Europeană. Fiindcă, Uniunea Europeană este o comunitate a valorilor democratice, cu înalte standarde de integritate, care-și bazează filosofia economică pe economia de piață și care sprijină dezvoltarea regiunilor. Uniunea Europeană luptă pentru respectarea drepturilor omului, pentru asigurarea unui comerț echitabil cu alte părți ale lumii, cu libera circulație în Europa, cu sprijinirea agricultorilor..”, le-a spus, recent, Daniel Tudor, aflat într-o acțiune electorală, concitadinilor săi. Domnia sa îi cheamă pe oameni la vot, spunându-le să voteze conform conștiinței lor și susținând că „numai printr-un vot democratic, curat, fără presiuni și șantaje, România poate să-și recapete demnitatea europeană pierdută în ultimii ani…”

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/numai-printr-un-vot-liber-fara-presiuni-si-santaje-romania-poate-sa-si-recapete-demnitatea-europeana-pierduta-in-ultimii-ani/