Print this Post


O nouă acțiune de voluntariat a Primăriei Municipiului Caracal

Astăzi, 17 iulie a.c., Primăria Municipiului Caracal a organizat o acțiune de voluntariat, în care s-a pus mult suflet și energie. Este vorba despre vopsirea, cu produs lavabil, a sălii de sport, din cadrul Liceului Teoretic „Ioniță Asan” Caracal. Grupului de voluntari elevi i s-a alăturat omul de afaceri Daniel Predoiu, care a pus la dispoziție, atât forță de lucru, cât și materie primă și echipamente, dar și 24 de soldați americani din Baza Deveselu, conduși de comandantul Jorge Tapia.

În lumina misiunii de a dezvolta voluntariatul în municipiul Caracal, ca o soluție la problemele cu care se confruntă această zonă, primăria și-a propus valorificarea potențialului reprezentat de mediul privat, în calitate de actori responsabili, în comunitatea în care își desfășoară activitatea, dar și altor organisme de stat, care doresc să promoveze o astfel de formă de implicare și responsabilitate.

Voluntariatul este unul dintre mijloacele valoroase și cu multe valențe, pentru toate părțile implicate, prin care oamenii de afaceri și nu numai se pot implica în comunitate.

caracal voluntariat liPrimăria Caracal nu este la prima acțiune de acest gen. De-a lungul ultimilor trei ani, au existat o serie de acțiuni de voluntariat, în colaborare cu companii interesate să investească în comunitatea pe care o conduce, prin acordarea de timp, de resursă umană, echipamente, produse și servicii.

Primăria Caracal oferă deschiderea companiilor, ONG-urilor și tuturor instituțiilor interesate de o colaborare, în sfera responsabilității sociale, prin voluntariat pentru a dezvolta, împreună, acțiuni sau programe inovative și eficiente de voluntariat, care să satisfacă, atât nevoile comunității, cât și interesele mediului de afaceri local.

Dragoș Sîrghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/o-noua-actiune-de-voluntariat-a-primariei-municipiului-caracal/