Print this Post

Marian Doldurea, președinte PSD Caracal:

O prioritate – investiția în refacerea rețelei de canalizare a orașului

Având în vedere vremea capricioasă din ultima perioadă, Marian Doldurea, președinte PSD Caracal, consideră că o ploaie torențială inundă străzi și blochează circulația. Din aceste motive, locuitorii municipiul Caracal au de suferit, având în vedere infrastructura învechită, depășită din punct de vedere a capacității de preluare a apei uzate sau rezultate din precipitații.

marian doldurea li 788Marian Doldurea este de părere că investiția pe fonduri europene, în ceea ce privește proiectul Companiei de Apă Olt, cu privire la dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt este vitală pentru comunitatea din care face parte.

„Acum se vede cât de necesar este proiectul CAO cu fonduri europene privind «Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt», prin care se va investi în rețelele de apă, canalizare, stații de tratare a apei și stații de pompare a apei uzate și în Caracal.

Nu putem vorbi de un oraș european, în condițiile în care sute de locuitori ai Caracalului încă nu beneficiază de condiții elementare de confort, precum apa potabilă și canalizarea.

Peste 240 de milioane de euro vor merge în județul nostru, pentru a rezolva aceste probleme. Beneficiari vor fi locuitorii din Caracal, Slatina și alte 23 de localități.

Aproape 4 ani de eforturi în întocmirea documentației și printre hățișurile birocratice ca județul și, implicit, orașul nostru, să ajungă la stadiul în care să putem vorbi de perspectiva reală a unei schimbări”, a declarat Marian Doldurea.

Ionuț Dumitrescu

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/o-prioritate-investitia-in-refacerea-retelei-de-canalizare-a-orasului/