Print this Post


O viață cât un centenar

Patru centenari din județul Olt au fost sărbătoriți în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne „O viață cât un centenar”, prin care s-a dorit aducerea în prim-plan a românilor născuți în anul 1918, anul Marii Uniri.

Prefectul județului Olt, Petre Silviu Neacșu, împreună cu inspectorii șefi ai Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și reprezentantul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt s-au întâlnit și i-au felicitat pe oltenii care s-au născut acum 100 de ani.

centenara caracal liIată care sunt centenarii județului Olt: Petrișor Sofia, din comuna Slătioara, Stoicescu Sorana-Venera, din municipiul Caracal, Burcioiu Gheorghe, din comuna Bărăști, și Otea Vergil, din comuna Ianca.

Aceștia au fost sărbătoriți, împreună cu familiile lor, și au primit un steag tricolor, o insignă omagială, mesajul Ministrului Afacerilor Interne cu ocazia împlinirii a 100 de ani și un tort aniversar.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/o-viata-cat-un-centenar/