Print this Post


  Oltenii și restu’ lumii – o invitație la distracție și voie bună!

  Într-o conferință de presă de ieri, 17 septembrie a.c., primarul Emil Moț le-a vorbit slătinenilor, prin intermediul presei, despre tradiționalul festival „Oltenii și restu’ lumii”, acela care – anual – colorează, în sens pozitiv, viața urbei noastre seculare. O invitație la distracție și voie bună:

  „Între 20 și 22 septembrie vom avea Festivalul Oltenii și Restu’ Lumii, Ediția cu numărul XXV, o ediție jubiliară. Este un festival tradițional. Așa cum știți, evenimentul începe vineri, la ora 11.00, cu Vama Oltenească, cu Pașapoartele de Oltean, cu bine cunoscutul praz și se va încheia duminică seara.

  oltenii si restu lumii 2019Personalitatea festivalului va fi actorul Silviu Biriș. Vom avea concursuri de bancuri și glume, concurs de epigramă și duel epigramatic. Vom avea distracție și voie bună. Vă așteptăm, începând de vineri 20 septembrie, de la ora 12.00, în Parcul Tineretului!

  Vor fi prezenți Ansamblul Doina Oltului și Zorina Bălan – vineri, Trupa Balkano și Stelu Enache, Greek4U – sâmbătă seara, iar duminică – Ovidiu Lipan Țăndărică și Aurelian Temișan cu formația sa”, a declarat Emil Moț.

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/oltenii-si-restu-lumii-o-invitatie-la-distractie-si-voie-buna/