Print this Post

Din ciclul: un lup mâncat de oaie!

Omul de afaceri Cristian Tomescu îngenunchează ANAF!

Într-o Românie din care comunismul nu se dă dus, iar securiștii încheie protocoale cu justiția, exact ca în „era marilor ticăloși”, adevărații oameni de afaceri sunt considerați „dușmani ai poporului”. Această viziune orientală, care nu are nimic de-a face cu democrația occidentală la care noi visăm, este ajutată și de legile care ar trebui să lumineze și nu să mențină în penumbră prevederile Codului nostru penal, cel de toate nopțile și zilele.

Astfel, e atât de simplu ca, după aproape trei decenii de „democrație originală”, niște politruci, de stânga, de dreapta sau de… nimic, prin niște pârghii ale statului, să pună, abuziv, capăt unor companii profitabile și să distrugă, fără discernământ, cariere, vieți, destine, povești de succes.

cristi tomescu li 44Se întâmplă, uneori, însă, ca și lupul fioros (în cazul nostru hămesitul lup al fiscului) să fie mâncat de-o oaie, iar acest proverb românesc se poate aplica, fără drept de apel, și în cazul omului de afaceri slătinean Cristian Tomescu, cel care controlează firma Cafmin SRL, una dintre cele mai prestigioase firme de acest gen din Oltenia noastră profundă.

Se știe, dragi cititori, că – odată cu declanșarea scandalului care-i privește pe Vâlcov și pe acoliții săi, Cristian Tomescu și cumnata sa, Loredana Minodora Țiganu, au fost supuși unor presiuni abuzive și a unor controale executate la ordin politic, de către reprezentanții fiscului alutan, ei înșiși, marii finanțiști, fiind chemați – iată – în instanță, pentru fărădelegi care vizează o sumă de „numai” 3 milioane de euro.

Așadar, oameni buni, plângerea formulată de DRFP Craiova, prin AJFP Olt (cea parțial coruptă) împotriva Ordonanței Parchetului de pe lângă tribunalul Olt, nr. 403/P/2016 din data de 22.02.2018 și a Ordonanței primului procuror nr. 49/II/2/2017 din data de 03.04.2018 sunt respinse de către judecătorii Tribunalului Olt, hotărârea fiind definitivă.

Iată că justiția face dreptate, într-un caz în care, prin manipulările și asocierile făcute în presă și aiurea, opinia publică, influențată de marile fărădelegi oglindite în dosarele privind cazul Vâlcov-Prina, le pusese deja etichete celor doi: Cristian Tomescu și Minodora Loredana Țiganu, persoana pe numele căreia era înregistrată firma Cafmin SRL.

Așadar, iată, în această Românie refeudalizată și ieșită din sfera țărilor civilizate, adevărul face, uneori,… dreptate!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/omul-de-afaceri-cristian-tomescu-ingenuncheaza-anaf/