Print this Post


Organizația Femeilor Social-Democrate – un frumos omagiu adus doamnelor și domnișoarelor din PSD, din Slatina și de pretutindeni!

Marți, 6 martie a.c., la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina a fost o animație cu totul și cu totul specială. Organizația Femeilor Social-Democrate (OFSD) din Olt a pus la cale o manifestare derulată sub egida Zilei Internaționale a Femeii (8 martie), prin care s-a adus un frumos omagiu doamnelor și domnișoarelor din PSD, din Slatina și de pretutindeni.

Această manifestare, sugestiv intitulată «De ziua ta, Mămico!», a fost constituită din două evenimente principale: un concurs de arte vizuale și un spectacol artistic, oferit de elevii Palatului Copiilor «Adrian Băran» Slatina, conduși de cunoscutul director, dascăl și instructor Iliuță Brăileanu.

ofsd 3Concursul de arte vizuale și-a propus dezvoltarea abilităților de comunicare a tinerei generații, prin transpunerea în mod artistic a temei, prilejuite de Ziua Internațională a Femeii. A fost un concurs de pictură și colaj, inițiat și coordonat de doamnele profesoare Iohana Popescu (muzeograf) și Loredana Stroiuleasa (coordonator al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt).

Lucrările copiilor au încântat ochii privitorilor, prezenți la această manifestare într-un număr destul de mare: mame, bunicuțe, domnișoare și cavaleri, elevi, ziariști…

ofsd 2Cum era și firesc, lucrările au fost premiate, d-na Felicia Man, șefa OFSD Olt, împărțind premii cu generozitatea care o caracterizează, după cum urmează:

Premiul I – Andreea Lorena Ciobanu, Școala Gimnazială Rusănești, și Elena Maria Nițu, Școala Gimnazială „George Poboran” Slatina;

Premiul al II-lea – Mariana Gulie, Școala Gimnazială Nr. 1 Slatina, și Cristian Boață, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Slatina;

Premiul al III-lea – Sara Maria Țuculan, CN „Radu Greceanu” Slatina, și Mihai Jugănaru, Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” Slatina.

După premiere, întreaga asistență feminină a fost plăcut impresionată de spectacolul artistic oferit de copiii Palatul Copiilor «Adrian Băran»!

Doamnele și domnișoarele din Slatina au beneficiat și miercuri, 7 martie a.c., de surprize plăcute, oferite de OFSD Olt, ele fiind invitate în același lăcaș de cultură la o lansare de carte, la o întâlnire cu faimosul actor Ion Dichiseanu și la piesă de teatru intitulată «5 acte de dragoste», cu Eugen Cristea și Cristina Deleanu.

Ionuț Dumitrescu  

ofsd 1

Permanent link to this article: http://linia1.ro/organizatia-femeilor-social-democrate-un-frumos-omagiu-adus-doamnelor-si-domnisoarelor-din-psd-din-slatina-si-de-pretutindeni/