Print this Post

Marius Oprescu, președinte PSD Olt:

Partidul Național Liberal Olt continuă să facă o campanie mizerabilă și anul acesta

Printr-un comunicat de presă, Marius Oprescu, președinte PSD Olt, aduce în fața opiniei publice fapte pe care PNL Olt le face, denigrând partidul pe care îl conduce. Acesta vorbește despre faptul că PNL face o campanie axată pe atacuri murdare și, pentru aceste lucruri, PSD s-a adresat instituțiilor abilitate, pentru a lua măsuri în acest sens. De asemenea, Marius Oprescu este de părere că, cea mai grea sancțiune pe care o poate primi PNL, pentru faptele sale, va fi cea a cetățenilor, în ziua votului.

marius oprescu psd olt netÎn continuare, vă redăm declarația președintelui PSD Olt:

„Partidul Național Liberal Olt continuă să facă o campanie  mizerabilă și anul acesta. La fel ca în 2016, când a fost sancționat pentru răspândirea de  materiale denigratoare la adresa Partidului Social Democrat, PNL Olt recidivează, și în această campanie, lăsând un ziar mincinos și defăimător la adresa PSD,  o campanie specifică și demnă de anii ‘90. Cu o campanie axată numai pe atacuri murdare la adresa adversarilor politici, reprezentanții PNL Olt omit să spună  electoratului că au în componență o serie de persoane cu dosare și probleme de ordin penal, inclusiv în vârful  conducerii.

Deci, dacă vorbim despre oameni certați cu legea, aceștia sunt printre rândurile Partidului Național Liberal, Partidul Social Democrat neavând pe liste niciun candidat cu probleme de ordin penal.

Despre nepotismul clientelar și politic, cei mai în măsură să  vorbească sunt tot cei de la PNL, care în numai câteva luni de la preluarea guvernării, au acaparat toate instituțiile publice din județ și din țară.

Noi ne-am adresat deja instituțiilor abilitate și așteptăm luarea unor măsuri concrete, în spiritul și litera legii. Până să fie însă sancționați de autorități, PNL-iștii vor fi sancționați de electoratul din Olt la alegeri”.

Ionuț Dumitrescu

Realizat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Olt, executat de S.C. RIPOSTA AGROTURISM S.R.L. -  Cod Mandatar – 21200019.

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/partidul-national-liberal-olt-continua-sa-faca-o-campanie-mizerabila-si-anul-acesta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *