Print this Post


  Partidul Neamul Românesc, Filiala Olt, îl susține pe Valeriu Matei, candidat la Primăria Slatina!

  Pe cerul politic, extrem de poluat al Slatinei noastre seculare a mai apărut o formațiune politică de sorginte naționalistă, anume Partidul Neamul Românesc, al cărei președinte este Narcis Petrică, 49 de ani, pensionar, fost jandarm, bărbat în plină forță creatoare.

  Trebuie menționat faptul că, la Centru, Neamul Românesc îi are în frunte pe celebrul general de armată Mircea Chelaru și pe conjudețeanul nostru Ninel Peia, cel care, în 2016, a fost exclus din PSD, după ce a susținut că vaccinarea i-a îmbolnăvit pe copiii din Argeș.

  vali matei silviu anton partidul neamul romanesc netAșadar, în ziua de 7 august a.c., conducerea Partidului Neamul Românesc din Olt a convocat o conferință de presă, în care președintele Narcis Petru a anunțat candidatura Primăriei Slatina, în persoana lui Valeriu Matei, fost viceprimar slătinean, în perioada de tristă amintire a lui Darius Vâlcov. De menționat faptul că Valeriu Matei va fi doar susținut de filiala Olt a partidului lui Chelaru, el nefiind membru al „Neamului Românesc”. De-a stânga lui Valeriu Matei s-a aflat și fostul președinte al USR Olt, Silviu Cristian Anton, cel care, în perioada sa a dat strălucire acestei USR Olt, obținând la alegerile europarlamentare un scor de peste 20 de procente, aproape de scorul liberalilor din Olt.

  Bun cunoscător al administrației slătinene, Valeriu Matei a criticat actuala conducere a Primăriei, mai ales în ceea ce privește excesul de „tăietori de frunze la câini și lipitori de afișe”, care ocupă scaunele din administrația orașului lui Eugen Ionescu și Pan Vizirescu. El a promis că va face curățenie, în cazul în care va câștiga Primăria Slatina. „În ciuda faptului că Primăria Slatina are un buget impresionant, realizările actualei administrații sunt neînsemnate și unele, de-a dreptul inutile.”

  La rândul său, Silviu Anton și-a justificat prezența în cadrul „Neamului Românesc”, spunând că nu putea rata aceste alegeri locale, care reprezintă o adevărată „sărbătoare a democrației”, iar decizia sa a avut în vedere și faptul că onor „celelalte formațiuni politice existente nu prezintă niciun interes.” Mai trebuie adăugat și faptul că, alături de „Neamul Românesc”, atât la Centru, cât și la Olt, se află o fracțiune a PRM, cât și partidul lui George Simion, Alianța Pentru Unirea Românilor, care are ca președinte la Olt pe tânărul Cosmin Maxim!

  Dumitru Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/partidul-neamul-romanesc-filiala-olt-il-sustine-pe-valeriu-matei-candidat-la-primaria-slatina/