Print this Post


Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primarii din Olt

Având în vedere propagarea, în spațiul public, a zvonului de înlăturare a președintelui Organizației Județene, Paul Stănescu, și susținerea tacită de către acesta a moțiunii de cenzură, Comitetul Executiv al Organizației Județene Olt a Partidului Social Democrat a adoptat două hotărâri.

„Organizația PSD Olt și parlamentarii noștri susțin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața electoratului, și NU votează moțiunea de cenzură;

paul stanescu li 771Cu o prezență de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, președintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații, obținând 152 voturi PENTRU, un vot  ÎMPOTRIVĂ și 0 ABȚINERI, în vederea continuării mandatului de președinte al organizației noastre.

De asemenea, organizația noastră menționează că, aceia care doresc preluarea conducerii PSD Olt, o pot face doar statutar și democratic și îi invităm să candideze în cadrul Conferinței Județene de Alegeri”, a declarat Marius Oprescu, președinte executiv al PSD Olt.

Dragoș Sîrghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/paul-stanescu-a-primit-un-vot-masiv-de-incredere-de-la-primarii-din-olt/

1 comment

  1. Anuta Cernat

    Eu nu v-aș fi dat votul de încredere, domnule Stănescu! Ați făcut împreună cu PSD ce ați dorit în județul Olt, în special pentru cei care ar fi trebuit să înfunde pușcăriile. Mi-ați luat printr-o semnătura 3 ha de pământ și i-ați dat unui interlop din Caracal posibilitatea de a sfida un oraș întreg. Mă lovesc de câțiva ani de impertinenta funcționarilor din primăria Caracal, care cu bună știință sau din incompetență, împreună cu firma Millenium Topografica a lui Darius Vâlcov l-au favorizat pe interlopul Oacă devenit peste noapte celebru. Județul Olt păstorit de dumneavoastră este unul din cele mai sărace din țară și cel mai prost administrat. Așa că în calitate de cetățean al acestui județ și al acestei țări.

Comments have been disabled.