Print this Post


PAUL STĂNESCU – LIDER NAȚIONAL AL PSD!

Istovit sub povara tot mai micilor sale virtuți, PSD are, în acest moment, un nou președinte executiv, în persoana conjudețeanului nostru Paul Stănescu. El este unul dintre foștii „căpitani” ai lui Liviu Dragnea, care a avut curajul să-i spună acestuia că lașitatea și lingușeala nu fac parte din panoplia armelor sale politice și chiar să-i spună Flaușatului, verde în față, că greșește flagrant, atunci când vrea să-și tragă legi care să-l scape de pârnaie. Paul Stănescu s-a numărat printre semnatarii acelei scrisori din 2018, prin care aceștia îi cereau lui Dragnea demisia de la șefia PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Se așteaptă ca lichelele de calibrul lui Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu, Carmen Dan, Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae, Darius Vâlcov etc să fie trimiși, unii „după țigări”, alții după Dragnea.

Evenimentele sunt în plină desfășurare și pot lua orice formă, având în vedere luptele fratricide din PSD și interesele unora ca linia Dragnea să se mențină în acest partid.

stanescu lider national psd net„Vom trăi și vom vedea” sau…vorba unui slogan din timpul Revoluției din Decembrie 1989… „Vom muri și vom vedea”, dacă acest elefant cu picioare de lut, PSD, poate fi reformat. Cert e că Paul Stănescu are ocazia acum, mai mult ca niciodată, să le demonstreze românilor că revolta lui împotriva dictatorului Dragnea a fost una autentică și că aceasta n-a dat rezultatele scontate din cauza trădătorilor are semnaseră acea scrisoare alături de el. În caz de nereușită, PSD va rămâne pe fundul cazanului ars al istoriei noastre post-decembriste, ca și bietul PNȚCD, care a căzut în mâna unui căpcăun mizerabil.

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/paul-stanescu-lider-national-al-psd/