Print this Post


Paul Stănescu și-a depus cererea de demisie din funcțiile de viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Viceprim-ministrul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Paul Stănescu, a transmis opiniei publice o declarație de presă, prin care anunță faptul că astăzi, 26 noiembrie a.c., și-a dat demisia din funcțiile de viceprim-ministru și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Acesta este de părere că, pe perioada cât a ocupat aceste funcții importante pentru țară, și-a dat tot interesul și a muncit din greu pentru a-și îndeplini atribuțiile.

paul stanescu li 745„În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoștință că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcția de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018.

Am spus-o și o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal și nu m-am agățat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a-mi exercita atribuțiile la minister, cu responsabilitate și implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!

Am fost, în permanență, orientat către obiective cu impact la nivelul populației, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru și ministru al dezvoltării, a fost reprezentată de investițiile în infrastructura de sănătate, educație, locuire, apă și canalizare!

Cred, în continuare, că țara are nevoie de unitate și de guvernare responsabilă. Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au sprijinit, precum și colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară”, a declarat Paul Stănescu.

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/paul-stanescu-si-a-depus-cererea-de-demisie-din-functiile-de-viceprim-ministru-si-ministru-al-dezvoltarii-regionale-si-administratiei-publice/