Print this Post


Paul Stănescu trebuie să facă ceva pentru una dintre cele mai sărace regiuni ale României: Regiunea Oltenia!

În orice țară civilizată, prezumția de nevinovăție reprezintă un as în mâneca destinului oricărui cetățean bănuit că ar fi încălcat legea. Se pare că d-l Klaus Iohannis, președintele României, și-a însușit și domnia-sa acest lucru, care ține de democrațiile avansate, semnând decretele de numire ale noilor miniștri, propuși de premierul Mihai Tudose și rezultați în urma recentelor lupte interne din PSD.

Astfel, Paul Stănescu – vicepreședintele social-democraților, președinte PSD Olt și senator de Olt – este noul ministru al Dezvoltării Regionale și, totodată, vicepremier.

paul stanescu ministru dezvoltarii digi 24De-a lungul carierei sale politice, Paul Stănescu s-a remarcat ca fiind un om echilibrat, bun comunicator și strateg politic, însușiri prin care domnia-sa a câștigat, pe lângă prestigiu, și toate bătăliile politice pe care le-a avut, atât pe cele din interiorul PSD, cât și pe cele cu adversarii politici și ideologici.

Având în vedere faptul că Paul Stănescu nu este, prin fire și educație, un politician obedient și lingău, reușind mai tot timpul să-și impună, în fața șefilor politici, ideile și concepțiile proprii, cetățenii din Olt cred că noul ministru al Dezvoltării Regionale își va alcătui singur propria echipă de specialiști, grație căreia chiar să facă ceva pentru țara asta și – de ce nu? – pentru Regiunea Oltenia, una dintre cele mai rămase în urmă regiuni ale României.

N-ar fi rău ca din noua sa echipă să facă parte și actualul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții, fostul secretar de stat în Ministerul Educației Naționale, profesorul Emil Albotă, un specialist experimentat, educat și bun știutor de carte.

Îi urăm succes noului ministru și vicepremier, în greaua misiune care tocmai i-a fost validată de președintele Iohannis, recomandându-i să nu uite prea repede locul din care a plecat și, mai ales, să nu uite învățăturile tatălui său de la Vișina. Una dintre acestea i-o reamintim noi: „Ai grijă, măi băiete, să nu-și facă lenea cuib pe umerii tăi!”

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/paul-stanescu-trebuie-sa-faca-ceva-pentru-una-dintre-cele-mai-sarace-regiuni-ale-romaniei-regiunea-oltenia/

1 comment

  1. Eu

    Stanescu o sa faca multe pentru familie,rude si pentru lipitori de afise.Dar pentru judetul Olt,Oltenia si Romania in asamblu ei o sa sa faca ce au facut turcii la Plevna….

Comments have been disabled.