Print this Post


Paul Stănescu, vicepremier: Drapelul României constituie un reper de stabilitate și un furnizor de securitate

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național, zi ce trebuie să reprezinte, pentru fiecare român, un prilej de bucurie și mândrie:

„În fiecare an, pe 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național, unul dintre cele mai puternice simboluri ale României.

Reper al valorilor împărtășite de români, de-a lungul timpului, al sacrificiului și al devotamentului celor care și-au pus viața în slujba idealului național, făcând posibil parcursul nostru ca națiune, Drapelul României constituie, astăzi, simbolul unui stat modern și democratic, membru al NATO și al Uniunii Europene, un reper de stabilitate și un furnizor de securitate.

paul stanescu linia intai iun 2018 netCu atât mai mult acum, în Anul Centenarului, Ziua Drapelului trebuie să reprezinte un prilej de bucurie și mândrie pentru fiecare român. Este o zi în care ar trebui să ne îndreptăm atenția către valorile și idealurile care ne unesc. Este o zi în care România trebuie onorată. Pentru că avem datoria morală de a le transmite generațiilor viitoare mândria apartenenței la tot ce înseamnă românism!

La mulți ani tuturor românilor!

La mulți ani României și Drapelului Național!”

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/paul-stanescu-vicepremier-drapelul-romaniei-constituie-un-reper-de-stabilitate-si-un-furnizor-de-securitate/