Print this Post


Peste 5000 de cereri pentru Tichete Sociale, în municipiul Slatina

Primăria municipiului Slatina anunță finalizarea celei de-a treia ediții a acțiunii de depunere a cererilor pentru primirea de Tichete Sociale, unde beneficiari sunt persoanele cu handicap grav sau accentuat și, respectiv, pensionari, fără a se ține seama de vârstă și tip de pensie, al căror cuantum net lunar este de cel mult 1.000 lei.

Acțiunea de distribuire și depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 18 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului orașului, fie site-ul Primăriei www.primariaslatina.ro.

primaria slatina tichete liAstfel, au fost depuse un număr de 5.670 cereri, care vor fi verificate pentru legalitate în perioada imediat următoare, acțiune care se va încheia în cursul acestei luni.

Tichetele sociale, în valoare de 100 lei, vor fi puse gratuit la dispoziția cetățenilor, beneficiarii urmând să le primească direct la domiciliu, prin intermediul poștei, începând cu luna dinaintea evenimentului ce urmează a fi sărbătorit.

Tichetele sociale vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Primăria municipiului Slatina acordă aceste tichete sociale de două ori pe an: cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și de Paște.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/peste-5000-de-cereri-pentru-tichete-sociale-in-municipiul-slatina/