Print this Post


PNL OLT, ÎN ACȚIUNE

Acțiunea liberalilor din Olt, pentru strângerea de semnături întru susținerea unei noi candidaturi a președintelui Klaus Iohannis, la funcția supremă în stat, se desfășoară într-un ritm alert, aceasta devenind, în actualul context politic, o chestiune de interes național. Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și echipele sale politice au descins, zilele acestea, la Slatina, Corabia, Caracal și Piatra Olt, localități în care au fost întâmpinați de oameni cu simpatie, speranță și entuziasm.

pnl voiculescu semnaturi 1„Obiectivele pe care ni le-am asumat pentru perioada de precampanie electorală a alegerilor prezidențiale ne responsabilizează și ne obligă. Trebuie să demonstrăm că suntem mulți, suntem puternici, știm să ne respectăm angajamentele și avem cel mai bun candidat pentru a conduce destinele României. Pentru asta este nevoie de muncă, ambiție, convingere și perseverență. În fiecare zi. Chiar și duminica…

pnl voiculescu semnaturi 2Am continuat și astăzi acțiunile noastre de strângere de semnături pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis, alăturându-mă de această dată colegilor mei din Slatina, Corabia, Caracal și Piatra Olt.

Le mulțumesc pe această cale celor care, prin semnătura acordată, și-au exprimat simpatia și convingerea că PNL are cel mai potrivit candidat pentru președinția României, Klaus Iohannis”, a declarat Liviu Voiculescu.

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/pnl-olt-in-actiune/