Print this Post


Porți deschise la Compania de Apă Olt

Pentru a marca Ziua Mondială a Apei, S.C. Compania de Apă Olt S.A. organizează miercuri, 22 martie 2017, Ziua Porților Deschise la Stația de Epurare Slatina, de lângă barajul Slătioara.

Cei care doresc să viziteze una dintre cele mai moderne stații de epurare din România trebuie să se înscrie la sediul Companiei de Apă Olt, strada Artileriei nr. 2, clădirea Casierie, până luni, 20 martie, ora 16.30. Grupurile de preșcolari și elevi trebuie să aibă însoțitor. 9

compania de apa olt statie epurareSC Compania de Apă Olt este principalul operator al județului Olt în domeniul apă, canal și epurarea apei uzate. Marcarea acestei zile are ca scop sensibilizarea populației cu privire la importanța protejării cantitative și calitative a apelor și de a evidenția importanța valorificării și protejării surselor de apă.

Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Apei este ”Apa menajeră”, așa că vizita organizată de Compania de Apă Olt la Stația de Epurare Slatina este potrivită cu tematica zilei.

Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro a adoptat, la 22 decembrie 1992, hotărârea prin care 22 martie devenea Ziua Mondială a Apei (World Water Day).

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/porti-deschise-la-compania-de-apa-olt/