Print this Post


Post de expert achiziții publice – la SC Compania de Apă Olt

SC Compania de Apă Olt SA organizează concurs pentru ocuparea unui post de expert achiziții publice, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice.

Cerințe: studii superioare economice / tehnice / juridice, cu diplomă de licență; certificare expert achiziții publice; experiență profesională de minim cinci ani pe posturi cu studii superioare; experiență de minim doi ani în achiziții; cunoștințe solide în legislația achizițiilor publice; planificarea . monitorizarea achizițiilor publice; atribuirea contractelor / încheierea acordurilor-cadru de achiziție publică, prin mijloace electronice; cunoștințe IT – nivel mediu în utilizarea Microsoft Office; cunoștințe în limba engleză de nivel începător.

anunt cao 768Concursul va avea loc în data de 27 august a.c., ora 10:00, cererile de înscriere și CV-urile, împreună cu actele care dovedesc îndeplinirea cerințelor de mai sus, se depun la sediul societății din strada Artileriei nr. 2, la Compartimentul Resurse Umane, până pe data de 23 august 2019, ora 14:00. Relații se pot obține de la Compartimentul Resurse Umane, la telefon 0249/431.750.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/post-de-expert-achizitii-publice-la-sc-compania-de-apa-olt/