Print this Post

  Gigel Știrbu, președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților.

  Preferințele muzicale ale românilor au ajuns să deranjeze PSD-TVR!

  Nu există domeniu de activitate în care România guvernată de PSD să nu se facă de râs în fața lumii. De ceva timp, adică de mai mulți ani, juriile care selectează interpreți pentru Eurovision fac, ori intenționat, ori din prostie, alegeri din ce în ce mai năstrușnice, tocmai pentru a ne scădea în ochii țărilor civilizate. Și anul acesta, un astfel de juriu a selecționat pentru finala Eurovision, din 14, 16 și 18 mai, a.c., care va avea loc la Tel Aviv, capitala Israelului, nume incerte, nepreferate de marele public românesc, dar ridicate în slăvi de jurații lui… Pește. Deputatul Gigel Știrbu, președintele Comisiei de Cultură, din Camera Deputaților, trage un semnal de alarmă privitor la acest fenomen suspect, care ne ține la coada civilizației… Iată ce spune domnia sa…

  stirbu gigel li 751 net „Mă declar șocat! Niciun an fără un scandal la Eurovision. După ce duminică seara, în finala Selecției Naționale a ediției Eurovision 2019, juriul a desemnat pentru a reprezenta România în competiția ce va avea loc în luna mai, la Tel Aviv, Israel, pe artista care s-a aflat pe ultimul loc în preferințele telespectatorilor, Televiziunea Română se confruntă, ca în fiecare an, cu un val de suspiciuni în ceea ce privește organizarea acestei competiții.

  Nemulțumirile publicului au fost și de această dată numeroase și întemeiate. Au fost semnalate probleme la sistemul de votare, care nu ar fi funcționat iar la final, votul românilor a contat într-o proporție mult prea mică în alegerea câștigătorului, juriul fiind format în majoritate din specialiști străini. Nu mă miră că marii artiști români au ajuns să ocolească această competiție din cauza modului în care este an de an organizată de către Televiziunea Publică pe banii cetățenilor. Când spui Eurovision, spui neîncredere.

  Aceste scandaluri repetate în care TVR-ul terfelește imaginea României și a românilor trebuie sa înceteze. Postul public de televiziune trebuie să iasă urgent din această zonă de suspiciune, de acuzații și de critici care se răsfrâng și asupra contribuabililor acestei țări, contribuabili care nici măcar nu au dreptul la transparența gestionării banilor care se toacă de la bugetul de stat. Surse media spun că Eurovisionul ar costa aproximativ un milion de euro și în aceste condiții cu ce se alege țara noastră după toată această imensă cheltuială a banilor publici? Cu o mândră etichetă de țară dezonorată și compromisă. Nu e de mirare că în momentul de față, în ochii românilor, imaginea TVR-ului se confundă ușor cu cea a PSD-ului, fiind catalogată ca o televiziune care trage sfori și fură din bani publici.

  S-a ajuns prea departe! Dacă și preferințele muzicale ale românilor au ajuns acum să deranjeze în această societate stăpânită de PSD-TVR, cred că ne îndreptăm spre ce-i mai rău.”, spune deputatul.

  LINIA ÎNTÂI

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/preferintele-muzicale-ale-romanilor-au-ajuns-sa-deranjeze-psd-tvr/