Print this Post

Vanina Badea, viceprimar Balș și președinte PMP Olt:

Președintele Traian Băsescu este cel mai potrivit pentru a reprezenta națiunea noastră la Bruxelles

Doamnă președinte, PMP a intrat în linie dreaptă pentru alegerile europarlamentare. Care este starea de spirit a PMP la nivel național, dar la nivelul județului Olt?

Partidul a întrat în linie dreapta pentru alegerile europarlamentare, cu structuri teritoriale, care însumează în componența lor oameni cu expertiză, capabili să transmită cât mai bine mesajul PMP, un mesaj proeuropean și proamerican.

Bănuiesc faptul că „locomotiva” PMP, pe lista acestei formațiuni, va fi Traian Băsescu, cel care a renăscut politic, în ultimul timp, ca pasărea Phöenix. Dvs. cum vedeți lucrurile?

Este o certitudine că domnul Președinte Traian Băsescu deschide lista PMP, dar este secondat foarte bine de domnul Eugen Tomac. Împreună vor reuși să facă diferența dintre noi și celelalte partide politice. De-a lungul timpului, au reușit să clădească un partid, care a avut parte de o creștere sănătoasă, reușind să promoveze proiecte și inițiative benefice și în sprijinul românilor.

Președintele Traian Băsescu este cel mai potrivit pentru a activa în viața politică românească, dar are și profilul potrivit pentru a reprezenta națiunea noastră la Bruxelles.

vanina badea pmpSe observă, de asemenea, un puternic reviriment al PMP. Cărui fapt se datorează acest fenomen benefic și ce importanță poate avea în aritmetica întregii opoziții, în tentativa acesteia de a trimite PSD în Opoziție?

După alegerile europarlamentare, e nevoie de un front comun anti-PSD. Acum vom intra în această competiție individual, dar pentru viitoarele alegeri, partidele de dreapta trebuie să-și dea mâna și să înțeleagă că trebuie să lase orgoliile acasă. Doar așa ne vom putea impune în fața unei majorități, care are structuri în administrația publică și care ține România subdezvoltată.

În altă ordine de idei, vizita președintelui en-titre al PMP, d-l Eugen Tomac, în SUA, invitat fiind de Partidul Republican și, implicit, de președintele Trump, a fost o mare lovitură de imagine în favoarea partidului dvs. Cum a fost posibilă această invitație?

Domnul Președinte Eugen Tomac a primit și a onorat invitația Comitetului Romanilor Republicani din SUA. Republicanii americani promovează valorile conservatoare, valori împărtășite și de PMP, de aceea foarte mulți republicani romani susțin PMP.

Domnul Președinte Eugen Tomac  a participat la o recepție, alături de mai mulți leaderi și a reușit să-i lanseze domnului Președinte Trump invitația de a vizita România.

Cum stați cu structurile PMP în Slatina și ce candidatură prefigurați pentru Primăria Slatina?

În Slatina, am format un grup de inițiativă și am creat structuri pe fiecare secție de votare. Suntem în căutarea candidatului care să corespundă profilului agreat de slătineni.

Ce mesaj aveți pentru electoratul dvs., dar și pentru cel nehotărât?

Electoratul nostru hotărât, dar și cel nehotărât, trebuie sa vadă în politica PMP un exemplu care are la baza politicile consacrate europene. Trebuie sa creadă ca exista alternative, dar la care nu trebuie sa adere în necunoștință de cauză. Și, apoi, să voteze conform conștiinței…

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/presedintele-traian-basescu-este-cel-mai-potrivit-pentru-a-reprezenta-natiunea-noastra-la-bruxelles/