Print this Post


  Primăria Comunei Ianca a inaugurat rețeaua de canalizare și stația de epurare a satului Potelu

  Primarul Mirel Pascu, alături de Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, au inaugurat rețeaua de canalizare și stația de epurare a apelor uzate din satul Potelu, comuna Ianca, proiect implementat și finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
  „Este o frumoasă și totodată necesară realizare a satului Potelu, în contextul în care sistemul de alimentare cu apă, este deja funcțional, benefică locuitorilor, civilizației și condițiilor de trai din localitatea noastră! Totodată vreau să mulțumesc public pentru sprijinul și înțelegerea acordată pentru realizarea acestui obiectiv și nu numai, întregii conduceri administrative a Consiliului Județean Olt”, a declarat Mirel Pascu, primarul Comunei Ianca.

  inaugurare ianca marius oprescuDe asemenea, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a declarat: „Este o mare bucurie să mă aflu la Ianca, cu atât mai mult pentru că, în ultimul mandat al domnului primar, au început sa crească investițiile, urmând ca, după rețeaua de canalizare de la Potelu, să fie inaugurată și cea de la Ianca. Îi asigur de tot sprijinul nostru în toate proiectele pe care comuna Ianca și le va propune și de aici încolo!”

  La eveniment au mai participat vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, deputatul Marius Iancu, reprezentanți ai administrației publice locale, și reprezentanți ai constructorului, precum și un sobor de preoți!

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/primaria-comunei-ianca-a-inaugurat-reteaua-de-canalizare-si-statia-de-epurare-a-satului-potelu/