Print this Post


Primăria Municipiului Slatina a început distribuirea Tichetelor Sociale de Paște

Începând de astăzi, 3 aprilie a.c., Primăria Municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște, operațiune demarată prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 7.170 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 7.071 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a desfășurat în perioada 15 ianuarie – 28 februarie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei Municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

tichete pasteTichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 126 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online, pe site-ul Primăriei Municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/primaria-municipiului-slatina-a-inceput-distribuirea-tichetelor-sociale-de-paste/