Print this Post


„Primul meu ghiozdan” – un program care funcționează de patru ani de zile

648 de copii care merg în clasa pregătitoare vor primi și anul acesta un ghiozdan complet echipat cu rechizite, proiect finanțat din bugetul propriu al Primăriei Slatina. Anunțul a fost făcut, miercuri, 4 septembrie a.c., de către primarul Emil Moț:

„Vreau să subliniez că, de patru ani de zile, Primăria Slatina face acest program. Anul acesta, David, fiul meu cel mare, va fi în Clasa Zero și, deja, adversarii mei politici au scos pe piață zvonul că Primăria Slatina dă ghiozdane acum, pentru că se duce fiul meu la școală. Deci, țin să subliniez că de patru ani de zile există acest program. Valoarea ghiozdănelului este 60 de lei, cu tot cu rechizite. Sunt în total 648 de copii care vor beneficia de programul „Primul meu ghiozdan”. Astăzi începem distribuția… Și în fiecare an, copilașii care au venit în clasa pregătitoare au găsit pe bancă aceste ghiozdănele din partea noastră. De patru ani de zile facem lucrul acesta.

emil mot conferinta sept 2019 program ghiozdanFiecare ghiozdan va conține: o felicitare; un orar; două caiete tip II; două caiete 48 file dictando; două caiete 48 file matematică; un bloc de desen; un set acuarele 12 culori cu pensulă; un set carioci 10 culori; un penar complet echipat ce conține un stilou cu rezerve, două creioane , o gumă de șters, o ascuțitoare.”

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/primul-meu-ghiozdan-un-program-care-functioneaza-de-patru-ani-de-zile/