Print this Post


PRO România va fi o forță importantă la alegerile din toamnă

Deputatul Mihai Niță este un politician experimentat, cu vechi ștate de serviciu, un jucător, am putea zice, pe tabla de șah a politicii noastre dâmbovițene. Știe când să mute calul, știe când să se ferească de nebun, când să-și mobilizeze pionii, la care ține mai mult ca la rege, iar regii și-i schimbă, când aceștia o iau razna și nu mai servesc interesul general. Formula Pro România, pe care o utilizează în prezent deputatul Niță este calea, prin care acesta va fi din nou parlamentar, domnia sa știind să utilizeze, cu o abilitate deja proverbială, clasica artă a compromisului, care i se atribuie politicii, în general. Astăzi, pentru Mihai Niță, regele este Victor Ponta, pionii sunt prietenii săi fideli, cu care o ia mereu de la zero, nebunii sunt, deocamdată, în solda sa, regina stă în espectativă, iar cele două turnuri, alegerile locale și parlamentare, așteaptă să fie cucerite. Iată ce ne transmite, mai nou, d-l deputat, care este pregătit să intre în competiție…

mihai nita 795 net„După o lungă perioadă de incertitudini, Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că pe 29 iulie începe perioada electorală aferentă alegerilor locale. De data aceasta, sperăm că autoritățile statului nu se vor mai răzgândi, în stilul caracteristic cu care ne-au obișnuit. Așadar, campania propriu-zisă începe la 28 august. Acestea fiind zise, Partidul PRO România Filiala Olt este pregătit să intre în competiția electorală pentru acest scrutin, atât la nivel județean, cât și la nivelul fiecărei localități.

După cum afirmam și în cadrul conferinței de presă la care ați participat, PRO România nu intenționează să candideze în umbra vreunui partid mare, deci, nu se poate vorbi despre vreo alianță preelectorală. Suntem un partid nou înființat, constatăm că orientarea noastră doctrinară și calitatea membrilor de partid ne-au adus un număr considerabil de aderenți, ca atare ne dezvoltăm ca forță politică pe cont propriu și avem ambiția să demonstrăm că n-am pornit într-o aventură. Politica noastră se regăsește în dorințele electoratului român, în necesitatea resetării clasei politice și în imperativul redresării economice și sociale a României.

De fapt, dacă ne referim strict la județul Olt, vă informez că, într-un timp relativ scurt am reușit să constituim organizații locale în aproape toate comunele Oltului și în fiecare oraș sau municipiu. Numărul membrilor de partid ne conferă siguranța că PRO România va fi o forță importantă la alegerile din toamnă, ceea ce i-a determinat pe unii contracandidați să ne contracareze impetuozitatea devenirii prin acțiuni nu tocmai oneste. Cel mai recent caz s-a petrecut la Drăgănești-Olt, unde candidatul PRO România la Primăria Orașului a fost vizat de un atac perfid, prin care s-a urmărit destabilizarea poziției sale în calitate de candidat cu șanse reale de victorie. Cazul nu este singular, dar cunoaștem obiceiurile unora dintre partidele cu care ne vom confrunta, fiind pregătiți pentru orice tentativă de acțiune nerezonabilă din partea lor.

Ne bazăm foarte mult pe calitatea oamenilor noștri, nu numai pe numărul aderenților, drept pentru care avem convingerea că vom obține rezultatele pe care ni le-am propus, pe toate palierele pentru care ne-am pregătit. Avem candidați valoroși în foarte multe organizații locale, precum și lideri de organizații serioși, buni coordonatori ai activităților de campanie. Am pregătit o serie de acțiuni în fiecare localitate, iar la nivel central avem o foarte bună colaborare cu liderii PRO România. Chiar în cursul acestei zile, așteptăm vizita unei delegații din Capitală, împreună cu care vom stabili ultimele detalii referitoare la derularea campaniei electorale.

În urma alegerilor locale din acest an, vom avea, cu siguranță, prilejul de a ne întâlni cu presa și mergem la luptă convinși că programul nostru politic va fi îndeplinit conform programului prestabilit, că vom confirma previziunile pe care le-am făcut publice în urmă cu câtva timp”, a declarat Mihai Niță.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/pro-romania-va-fi-o-forta-importanta-la-alegerile-din-toamna/