Print this Post


PROF. VANINA BADEA – PREȘEDINTE DE DREPT AL PMP OLT!

Ziua de 26 mai a.c. a fost o zi importantă pentru renașterea PMP Olt, zi în care s-a desfășurat Conferința Județeană a acestei formațiuni, la care au participat 230 de delegați cu drept de vot. La această manifestare, de bun augur pentru democrația județului nostru, au fost prezenți Gabriela Dobrotă – vicepreședinte la nivel național, Dan Păloiu – președintele PMP Dolj, Răzvan Roșca – președinte PMP Mehedinți, precum și Liviu Voiculescu – liderul în exercițiu al PNL și primarul comunei Cungrea.

Conferința s-a soldat cu alegerea conducerii PMP Olt, după cum urmează: Vanina Badea – Președinte; Cristian Bârlădeanu – Primvicepreședinte; Alexandru Turcin – Secretar. Membri: Laurențiu Borța, Cristian Daniel Broboană, Marian Neagu, Daniel Păun, Horia Valentin Răduinea, Ștefan Tănăsescu, Laurențiu Uță, Viorel Ghica, Ion Petre, George Petroi, Radian Petre, Florin Vatica Rezeanu, Ionuț Vișan, Alin Tănasie și Claudiu Măgală.

vanina badea pmp li 1A fost o atmosferă entuziastă, în caredul căreia PMP Olt și-a exprimat convingerile și proiectele de viitor, luându-și, totodată, angajamentul ca să facă din PMP Olt o formațiune puternică, în stare să dea piept cu colosul PSD.

Prof. Vanina Badea, viceprimarul orașului Balș și sufletul viu al PMP Olt, a avut un discurs mobilizator, amintindu-le celor prezenți, între care se aflau și foarte mulți tineri, că a pornit de la „temelia și firul de nisip” al acestei filiale, în cadrul căreia a avut rezultate nespectaculoase dar promițătoare, invitându-i pe cei prezenți să privească în interiorul și în jurul lor, ca să-și reanalizeze convingerile și să întregească „armata” lui Traian Băsescu, având curajul mărturisirii și plăcând la război cu gândul victoriei, chiar dacă au arme puține.

Președinta PMP Olt a declarat că nu se lamentează, nu apostrofează clasa politică, nu se plânge de greutățile momentului, dar este hotărâtă să facă, împreună cu oamenii ei, o echipă de succes, pe măsura președintelui Traian Băsescu, primul președinte post-revoluționar al românilor, care a condus România cale de 10 ani.

vanina badea pmp li 2Au mai luat cuvântul Gabriela Dobrotă – vicepreședinte național PMP, Cristian Bârlădeanu – prim-vicepreședinte PMP Olt și consilier local al comunei Vișina, Horia Răduinea – președinte interimar al PMP Slatina și deputatul PMP Liviu Călin, fiecare în parte reiterând necesitatea unirii partidelor de dreapta pentru a salva țara de PSD, precum și deschiderea porților acestui partid, pentru o cât mai mare infuzie de tineret, avându-se în vedere degradarea morală, spirituală, intelectuală, socială și economică a țării, în acest guvern.

Revelația acestui eveniment a fost liderul PNL Olt Liviu Voiculescu, care a luat cuvântul în calitate de invitat, având un discurs coerent, confratern, antrenant și demn de luat în seamă.

O politică de dreapta, o politică a României, a oamenilor și a adevărului!

„Pentru început, urez mult succes lucrărilor Conferinței Județene de Alegeri a PMP Olt, având convingerea că îi veți alege pe cei mai buni dintre dumneavoastră să conducă organizația pentru următoarea perioadă.

De asemenea, salut cu respect toți candidații la funcțiile de conducere și sunt convins ca veți forma o echipă frumoasă, determinată, animată de oameni care doresc și pot să transforme organizația județeană Olt a Partidului Mișcarea Populară întru-un grup performant și ambițios.

Nu în ultimul rând sunt onorat și vă mulțumesc pentru dorința de a reprezenta PNL, ca invitat, la lucrările conferinței județene de alegeri a PMP Olt, înțelegând astfel că, indiferent de conjuncturile în care ne aflăm și denumirile pe care le poarta formațiunile din care facem parte, avem o politică comună: politica de dreapta. O politică a României, a oamenilor și a adevărului. Ne situăm de aceeași parte a eșichierului politic, avem același adversar de temut și luptăm, cu armele dreptei, chiar dacă sub stindarde diferite, împotriva aceleiași puteri nocive a unei coaliții lipsite de raționament și aservită propriului interes.

Mă bucur să mă aflu astăzi printre dvs. și să particip în calitate de invitat la pașii pe care îi parcurgeți pentru revigorarea organizației dvs. Pentru că oricând, oriunde, în orice colț de țară, dreapta românească are nevoie de reconfirmare și de putere pentru a dăinui. Nu suntem adversari politici. Dar, pentru ca în politica niciodată nu spui niciodată, dacă vreodată vom fi, liantul doctrinar care ne unește ne va determina să ne respectăm reciproc și să luptam fair-play.

Vă doresc mult succes și putere de muncă!”, a declarat Liviu Voiculescu.

Dumitru Sârghie

vanina badea pmp li 3

Permanent link to this article: http://linia1.ro/prof-vanina-badea-presedinte-de-drept-al-pmp-olt/