Print this Post


Profesorul Dumitru Băduț și elevul său Alexandru Iliescu – prezenți la Campionatul European Școlar

După ce în mai a fost convocat de către Federația Română de Box pentru participarea la Campionatul European Școlar, ce va avea loc la Tibilisi (Georgia, în perioada 2-12 august a.c.), Alexandru Iliescu a câștigat, , la categoria +90, locul I la Cupa României de Box pentru Cadeți. Evenimentul s-a desfășurat la Târgu-Jiu, în perioada 7-13 iulie a.c.

După această nouă performanță, clubul la care evoluează Iliescu, CS Box Artrom Slatina, a primit o reconfirmare din partea federației de profil pentru participarea la Campionatul European Școlar, fiind invitat la lotul național, pentru ultima etapă de pregătire înaintea participării la competiție.

dumitru badut alex iliescu cm tibilisi 2019În aceeași zi, profesorul său, Dumitru Băduț, prin mâna căruia au trecut multe generații de sportivi, a fost convocat să facă parte din lotul antrenorilor pentru Campionatul European de la Tibilisi, fiind-i astfel răsplătită munca de-o viață cu copiii.

Dragoș Sîrghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/profesorul-dumitru-badut-si-elevul-sau-alexandru-iliescu-prezenti-la-campionatul-european-scolar/