Print this Post


Programări on-line la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt

Conform unui comunicat de presă, prefectul județului Olt aduce la cunoștință că a fost lansată aplicația de programare on-line, în sistem centralizat, la nivel național, pentru următoarele servicii: preschimbare permis românesc, transcriere vehicul (înmatriculat în România), autorizare provizorie (numere roșii), radiere vehicul, duplicat permis românesc, duplicat certificat înmatriculare, preschimbare permis străin.

permise netAplicația poate fi accesată de pe pagina de internet a Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (https://drpciv.ro/serviciu-programari-online-pas1.html) sau de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt (http://ot.prefectura.mai.gov.ro/permise-auto-si-inmatriculari/).

Pentru mai multe informații cetățenii se pot adresa lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, la numerele de telefon 0249/410090, 0249/410104 interior 20842 sau 20839.

De asemenea, solicitanții trebuie să țină cont de următoarele recomandări: să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp, pentru a evita aglomerația; să se prezinte la ghișeu, la ora și data rezervată, având asupra lor toate documentele necesare; înainte de completarea programării, să se asigure că dețin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită și netransmisibilă.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/programari-on-line-la-serviciul-public-comunitar-regim-permise-de-conducere-si-inmatriculare-a-vehiculelor-olt/

1 comment

  1. ZLATE CONSTANTIN

    PRESCHIMBARE PERMIS CONDUCERE

Comments have been disabled.