Print this Post


Proiect de lege privind reducerea birocrației – susținut de deputatul Marius Iancu

Deputatul PSD de Olt – Marius Iancu – a luat parte, recent, la comisia comună Buget, Finanțe și Bănci-Muncă și Protecție Socială, unde s-a dezbătut Legea privind Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 18/2018, privind adoptarea unor măsuri fiscal bugetare și pentru modificarea unor acte normative.

„Scopul acestui act normativ este reducerea numărului de declarații fiscale care sunt depuse de persoanele fizice care realizează venituri din desfășurarea unor activități economice și reducerea birocrației.

marius iancu deputat 729Prin noile modificări fiscale, Guvernul vrea să îi încurajeze pe contribuabili să declare, în mod transparent veniturile, iar încadrarea la plata CAS, CASS și la sistemul public de pensii se face în funcție de venitul estimat pentru anul curent, independent de venitul realizat în anii trecuți. Proiectul de lege este prezentat și susținut de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici”, a declarat deputatul Marius Iancu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/proiect-de-lege-privind-reducerea-birocratiei-sustinut-de-deputatul-marius-iancu/