Print this Post


PSD OLT – PUNCT ȘI DE LA CAPĂT, ÎN FRUNTE CU MARIUS OPRESCU ȘI ECHIPA SA DE VIITOR!

PSD, în general, ca și PSD Filiala Olt, se află într-o luptă cu trecutul, dorind un prezent și un viitor cât mai confortabile din punct de vedere electoral. În alți termeni, această zvârcolire internă a partidului celor trei roze, partid care, în ansamblu, a pierdut teren în fața poporului, prin Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, și prin nefericita cohortă a miniștrilor susținuți de acest cuplu al dezastrului, înseamnă o adevărată renaștere. O renaștere a ceea ce se cheamă, în manualul doctrinelor politice, social- democrație, precum și punerea acesteia în aplicare, conform standardelor lumii civilizate la care ne-am aliniat și noi, deocamdată doar pe hârtie.

Din declarația senatorului Paul Stănescu, încă președinte în exercițiu al PSD Olt și secretar general interimar al PSD CENTRAL, misiunea acestei renașteri cade în sarcina mai tânărului social-democrat, Marius Oprescu, prim-vicepreședinte PSD Olt ȘI președinte al CJ Olt. „Nu știu dacă voi candida la vreo funcție în cadrul Congresului PSD. Eu fac 62 de ani și am zis că trebuie să las ceva în urma mea. La Olt, dl Marius Oprescu are 40 de ani, primarul Slatinei, Emil Moț, are 37 de ani. Asta trebuie făcut. Să le predăm lor ștafeta. Plus că trebuie schimbate și alte fețe în PSD. Poate noi ar trebui să ne dăm puțin mai în spate, așa ca să lăsăm generația tânără să vină să ia partidul și să meargă mai departe. Iar noi să o sprijinim cu experiența”, a declarant Stănescu, la Antena 3.

oprescu stanescu mot psd oltAșadar, joi 16 februarie a.c., la ora 13, în Sala de ședințe a CJ Olt, va avea loc Conferința extraordinară de alegeri a PSD Olt, în cadrul căreia vor fi instalați, la vârful PSD Olt, Marius Oprescu, care va avea de-a stânga sa pe Emil Moț, președinte executiv, și de-a dreapta pe Virgil Delureanu, secretar general. De-a lungul carierei sale politice Marius Oprescu s-a remarcat prin a fi un politician abil, bun negociator cu liberalii, dominându-i în integrum, el respectând principiile de bază ale social-democrației, principii pe care, în ultimii ani, Liviu și Viorica, dar și clanurile lor fidele, le-au pierdut pe drum.

Așadar, PSD Olt – Punct și de la capăt, cu Marius Oprescu și echipa sa de viitor!

Dumitru Sârghie

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/psd-olt-punct-si-de-la-capat-in-frunte-cu-marius-oprescu-si-echipa-sa-de-viitor/