Print this Post


ROMÂNIA ESTE UN AMPLU „CIMITIR ÎN FORMARE”

Au trecut aproape trei decenii de la Revoluția sângeroasă din Decembrie 1989. În urma acesteia, avem astăzi o țară făcută țăndări de conducătorii ei, o țară în care totul e mai rău ca în Decembrie 1989. Avem dezbinare, nepotism, dictatură, prostie calificată, aservirea justiției, jaf național, molime la animale și oameni, trădare, minciună și incultură ridicate la rang de politică națională, prostituție la cele mai înalte niveluri, cenzură media cât cuprinde, în special cea de natură financiară, resemnare fără precedent a „maselor largi populare”.

Urmașii de drept ai hienelor comuniste, lumpen-proletarii lui Ceaușescu, devorează masa tăcută a „celor mulți și proști”, cu o insațiabilă lăcomie, sfidând atât bunul-simț național, cât și normele internaționale pe care România s-a angajat să le respecte, odată intrată în cluburile civilizației euro-atlantice.

Niște scelerați conduc astăzi România, în totalul dispreț al umanității, nederanjați de nimeni și profitând de o Opoziție compromisă și complice, provenită, în mare parte, din același grup infracțional al fatidicului USL, construit de Victor Ponta și Crin Antonescu. Îmi sună și astăzi în urechi discursurile antioccidentale, de sorginte bolșevică, pe care le rostea Crin Antonescu, care se săruta rusește cu Mitomanul plagiator, pe Stadionul Național și, mai ales, discursurile lui confraterne, de la Teleorman, braț la braț cu inamicul public nr.1 al României de azi, Liviu Dragnea.

Poporul român stă preș la picioarele călăilor lui, așteptând mântuirea de undeva, de unde nu va veni niciodată, iar răscoala celor puțini, ajunși pe culmile disperării, n-are nicidecum sorți de izbândă. Între timp, Liviu Dragnea și ai lui mătură totul în calea lor, tot ce ține de sistemul bancar, justiție, economie, industrie, educație, sănătate, cultură…

Tineretul român nu mai are niciun rost în țara lui și pleacă unde vede cu ochii, în lumea largă, nemaisuportând să fie prizonierul unei vieți ilogice. Rămân  bătrânii bolnavi, pe care sistemul de sănătate, politizat la maxim, îi ucide pe bandă rulantă, iar soarele când răsare, răsare doar pentru ticăloși… România este un amplu „cimitir în formare”, iar din Parlamentul României se aude un glas biruitor, în noapte: „Veniți de luați întuneric! C-au înviat Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, Mântuitorii penalilor. Și le-a adus, prin jertfa Lor, iertarea de păcate!”

Dumitru SÂRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/romania-este-un-amplu-cimitir-in-formare/