Print this Post


SE ÎNTÂMPLĂ LA MORGA SPITALULUI SLATINA • FIUL MEU A MERS PRINTRE CADAVRE, CA SĂ-ȘI RECUNOASCĂ BUNICA…

Când, în urmă cu o săptămână am scris despre tragediile din „Spitalul Morții” – Slatina, cineva, un medic, a sărit ca ars, obișnuit, probabil, cu elogiile ziarelor de propagandă, aflate – se pare – în solda acestei instituții de (ne)Sănătate.

Iată că, la puțin timp după semnalul pe care l-am tras atunci, suntem nevoiți să arătăm opiniei publice o altă faptă înfiorătoare, sinistră și greu de acceptat, întâmplată, de data aceasta, la Morga Spitalului Slatina. Citiți, dragi slătineni, ce ne spune Niță Victoria, din satul Doba, comuna Pleșoiu, și cutremurați-vă!

morga spital slatina net li22«Mă numesc Niță Victoria, sunt din satul Doba, comuna Pleșoiu și sunt fiica Gheorghiței Grosoiu.

În data de 2 octombrie, mama mea a suferit un accident vascular. Am sunat la 112, a venit Salvarea care a luat-o și a dus-o la spital. Ni s-a spus că are un accident vascular foarte grav. Ziua următoare, sâmbătă, la 8 și 20 a decedat.

Luni dimineața, la ora 7:30, ne-am prezentat la spital cu toate documentele, pentru a ridica corpul mamei mele. Am întocmit toate actele, apoi am mers la morgă. Acolo foarte multă lume, foarte multă durere…

Când a venit rândul nostru ni s-a spus: „Să știți că avem o problemă!” Și noi am întrebat care ar fi aceea. Ni s-a răspuns sec și rece: „– Mama dvs. a intrat în putrefacție!” am spus că nu este posibil așa ceva, după nici două zile să intre în putrefacție.

„– Pe mama dvs. trebuie s-o băgăm într-un sac, pentru că este în putrefacție. Va mirosi, n-o va băga nimeni în Biserică…”, ni s-a mai spus apoi.

M-am supărat foarte tare, am început să plâng și i-am tras la răspundere, pentru asemenea faptă. Cei de la morgă s-au supărat, tot ei, pe noi, ne-au tratat cu indiferență… Nu ne-au mai băgat în seamă, au zis că nu ne-o mai bagă în sac, că ne-o dau așa… Nu ne mai chemau… Eram cu soțul și cu fiul meu…

Fiul meu a mers printre cadavre, ca să-și recunoască bunica… Într-un final a recunoscut-o, cu fața neagră și umflată. După aceea nu voiau s-o mai pună în sac. Că pe ei nu îi mai interesează… Ne priveau ca pe ultimii oameni, de parcă eram niște infractori. Până la urmă, ne-au dat-o, au pus-o în sac… Am plecat cu mama în putrefacție, băgată într-un sac… Tatăl meu n-a mai avut pe cine să vadă. Suntem marcați de această tragedie și ne dorim din suflet ca nimeni să nu mai treacă prin ceea ce am trecut noi și trecem în continuare…»

Linia Întâi

Permanent link to this article: http://linia1.ro/se-intampla-la-morga-spitalului-slatina-e280a2-fiul-meu-a-mers-printre-cadavre-ca-sa-si-recunoasca-bunica/

1 comment

  1. Ciobanu

    Rusine pentru asemenea oameni.Sunt platiti degeaba.In secunda 2 ar fi dati afara daca ar avea un adevarat manager.Cum sa ii incurce nu au numele de identificare.
    Luati masuri dure cu acesti iresponsabili.
    Multumesc dle Director Sarghie ca semnalati si asemenea aspecte.Sa auzim numai de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *