Print this Post


Se oprește apa potabilă în Slatina, pentru lucrări de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă

SC Compania de Apă Olt va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în municipiul Slatina și în comuna Slătioara, în zilele de 26, 27, 28, 29 și 30 august 2019, având ca scop îmbunătățirea calității apei potabile furnizate beneficiarilor.

În data de 26 august 2019, se vor executa lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă, care impun golirea totală a sistemului public, de la ora 22.00, până a doua zi, 27 august, ora 5.30. Se va opri furnizarea apei potabile în partea de sus a municipiului Slatina.

cao spalari linia intai 768În zilele de 27, 28, 29 și 30 august a.c., se vor executa spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, atât în partea de sus, cât și în partea de jos a municipiului Slatina, precum și în comuna Slătioara, de la ora 21.30, până a doua zi, la ora 5.30. În această perioadă, nu se oprește furnizarea apei potabile.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune.

Ionuț Dumitrescu

 

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/se-opreste-apa-potabila-in-slatina-pentru-lucrari-de-spalare-a-retelelor-publice-de-alimentare-cu-apa-potabila/