Print this Post

Emil Moț, primarul municipiului Slatina:

Se vor efectua tăieri masive de la tot ce înseamnă funcționarea primăriei, însă investițiile vor continua

La începutul acestei săptămână, în cadrul ședinței Consiliului Local Slatina, a fost aprobat și bugetul pe venituri și cheltuieli al municipiului Slatina, pentru anul 2019. Conform lui Emil Moț, primarul municipiului Slatina, din cauza faptului că bugetul este mult mai mic decât cel pe care trebuiau să îl primească, se vor efectua tăieri masive la tot ce înseamnă funcționarea primăriei, însă investițiile vor continua, așa cum au fost programate.

„Acest buget nu a venit după doleanțele noastre. Trebuia să primim 100 de milioane de lei. Am primit 79 de milioane din care trebuie să mai scădem aproximativ 16 milioane, cheltuieli cu asistența socială. Deci nu aș putea să spun că e un buget prea bun, chiar absolut deloc. În bugetul pe anul acesta se vor efectua tăieri masive de la tot ce înseamnă funcționarea primăriei, adică de la salubritate, de la spații verzi, de la cultură, de la sport, tot ce înseamnă funcționarea primăriei. Lucrurile nu stau chiar atât de rău pe partea de investiții.

emil mot li 756Un lucru foarte bun este că noi am avut aproximativ 70 de milioane de lei excedent, iar investițiile în Slatina nu se vor opri. Va fi o pauză pe partea de funcționare și să sperăm că, la rectificarea bugetară viitoare, vom primi bani în plus. Partea de investiții va funcționa și aici vorbim de lifturile promise oamenilor, de noua esplanadă, de terenurile de tenis de la clubul nautic, de cele 64 de noi camere pe care le pune, de cele 58 de studii de fezabilitate pentru reabilitarea de noi blocuri”, a declarat Emil Moț.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/se-vor-efectua-taieri-masive-de-la-tot-ce-inseamna-functionarea-primariei-insa-investitiile-vor-continua/