Print this Post


Senatorul Mihai Niță a fost ales președinte al ALDE Olt

La sfârșitul săptămânii trecute, Casa de Cultură a Tineretului din Slatina a găzduit Conferința Județeană a Organizației ALDE Olt. În cadrul acestei întâlniri, pe lângă discursurile invitaților: Marius Oprescu – președinte executiv al PSD Olt, europarlamentarul Norica Nicolai, dar și liderii ALDE, Andrei Gerea și Daniel Chițoiu, pe ordinea de zi au fost alegerile pentru președinte ALDE Olt, dar și pentru Biroul Politic Județean Olt.

Din totalul de 385 de voturi valabil exprimate, 33 au fost declarate nule, împotrivă 7 și 345 pentru ca senatorul Mihai Niță să fie ales statutar președintele Organizației ALDE Olt.

„A fost foarte bine pentru noi că am avut un mandat de parlamentar. Astăzi, cu siguranță, nu eram în această formație, nu eram atât de mulți. Trebuie să ne gândim, pe viitor, că echipa noastră trebuie întărită, în așa fel încât să avem două mandate de deputat și un mandat de senator. Atunci, pretențiile noastre chiar dacă vor fi mari, se vor putea și rezolva. Nu este imposibil. Nici nu mă gândesc să nu dublăm rezultatele, pe viitor”, a declarat Mihai Niță.

alde mihai nitaIată care este structura aleasă a Biroului Politic Județean al ALDE Olt, în urma votului. Au fost aleși 9 vicepreședinți: Ioan  Ciugulea; Cristian Bircea; Gherghina Ioniță; Daniel Albu Daniel; Nicușor Briceag; Mircea Popescu; Dan Stana; Teiu Păunescu și Gheorghe Udrescu; 19 membri: Viorel Barbu; Ștefan Olaru; Alexandru Popistaș; Lucian Nițu; Nicușor Milea; Marius Bălașa; Virgil Ancuța; Gelu Mitrițoaia; Marian Ilin; Tudorel Pîrvulescu; Marian Speriatu; Dan Filotie; Petre Silviu Pendiuc; Ilie Sterie; Romulus Cheroiu; Dan Popescu; Ion Spak; Nicolae Alexandru; Marian Vișoiu. De asemenea, cei prezenți au ales și următorii membri supleanți: Dan Stoichicescu; Petrișor Sanda; Cristian Mitrică; Viorel Nuță; Laurențiu Olteanu; Ion Eparu; Adrian Motorga;Constantin Bălașa; Marin Smarandache; Ionuț marian Șerban și Ionel Gabriel Dinu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/senatorul-mihai-nita-a-fost-ales-presedinte-al-alde-olt/